Gyerek vagy kutya?
33 hetes terhes vagyok és egy szörnyű problémám van:(
Férjnél vagyok és van 2 yorkink.Sajnos nehezen alszom már a pocakom miatt és a kutyák miatt is kényelmetlen,mászkálnak az ágyon éjjel,rám fekszenek és nem tudok mozogni rendesen,fordulni sem,zsibbad mindenem.A férjemnek erre az a megoldás hogy a másik szobában alszik velük.Ma történt éppen hogy az egyik kutya ráugrott a hasamra és a férjem rá sem szólt,sőt ami a legrosszabb,azt mondta átmegy velük a másik szobába.Megint külön alszunk már sokadszor.Szeretem őket,de ez nagyon rossz hogy a kutyákat választja.Mit tegyek?
Hát szerintem felfújod a dolgot, főleg mivel eddig nem volt gond a kutyákkal... Persze, terhesen más, de azok a kutyák szeretnek téged is és azért próbálnak meg a közeledben lenni. Én mondjuk nem engedem a kutyát az ágyba, mert a kutya nem ágyba való, ettől függetlenül imádom őket, és olyanok, mint a gyerekeim. Bármikor rábíznám a gyerekem a németjuhászunkra, ezerszer inkább, mint az anyósomra... De persze egy yorki nem ugyanaz mint egy németjuhász, főleg kettő yorki. Na de, próbálj meg a párod fejével gondolkozni. biztosan rossz hallgatni, ahogy nyüglődsz éjszaka, és neked próbál segíteni azzal, hogy átviszi a kutyákat a másik szobába. Mondjuk az én párom ottfelejtené őket a másik szobában és visszajönne hozzám, de minden ember más.
Próbálj meg vele beszélni, de ne indulatból, hanem nyitottan, kompromisszumra készen.
Boldog babavárást!
2 h baba anyuja
Kedves 10es te vagy az első akinek ilyen problémája volt mint nekem,már azt hittem egyedül vagyok a bajommal.
Nem akarom én kisajátítani a párom,csak úgy érzem hogy most fontosabb kéne hogy legyek mint a kutyák.Biztos most érzékenyebb vagyok,de nem gondolom hogy ő cselekszik helyesen.Sosem aludnék a párom helyett kutyákkal.Pedig imádom az állatokat!
Most picit érzékenyebb vagy és azért bánt ennyire a dolog. ha meglesz a baba, ezt a reakciót jó magasról fogod letojni. :D
Nálunk hasonló volt a helyzet, de azért mégis más.
Nekünk egy borzalmasan elkényeztetett csivink van. Imádom, én akartam, párom meg megvette nekem. Aztán 2 évvel később terhes lettem és az imádott kis jószágot ugyan úgy imádtam, mikor mentem a kórházba sírva köszöntem el tőle. Ő is az ágyban alszik velünk, vittük mindenhová...
Aztán meglett a baba és még egy rács is került a szobaajtóra, hogy ne tudjon bejönni a kutya. Párom tiszta gyagya volt tőle, hogy miért zárom ki a kutyát, miért közösítem ki ennyire.
Aztán mondtam neki, hogy nekem a gyerek mellé nem hiányzik, ha nem tetszik, vonuljon ki hozzá a másik szobába.
1 hónapig külön aludtunk. Én a gyerekkel, ő a kutyával.
Aztán lekerült a rács, kislány az ágyikójában akutya meg a lábunknál. :)
Tudtad, hogy mit kapsz, mikor kutyástól megkaptad a férjed, mégis vállaltad a gyereket.
Apa még nem igazán érzi magának a pocaklakót, nem érti,hogy nehéz neked, csak azt látja, hogy az imádott kis dögjeivel vannak gondjaid.
Te jobb szeretnéd, ha veled lenne, ő meg nem bír a kis kutyáktól megválni. Sajnos a kutyák neveletlenek, és most te szívsz miattuk, nem is kicsit. :(
Én a helyedben fognám az alvós motyóm és mondanám neki, hogy tudod mit, legközelebb csinálj gyereket a kis majmaidnak és nagy tüntetve én vonulnék át a másik szobába.
Ő meg ha tényleg van egy pötty agya, elgondolkodik. ha nincs, akkor tényleg nem értem, minek hoztátok össze ezt a kisbabát, ne haragudj.
Vegyetek szoba boxot a kutyáknak és zárjátok be őket éjszakára.Kényelmes matraccal ki lehet bélelni ,igazi kis kuckó. Ha már megnevelni nem sikerült őket.
A boxot hamar megszeretik,nekem nagytestűek vannak és nyitva van a ketrec ajtaja de bent alszanak,benne matrac és le van takarva ,az a kuckójuk.
Amúgy elhívnék egy kiképzőt aki családi kutyákkal foglalkozik,mert könnyen baj lehet ha megszületik a kicsi és semmi szabály rendszer nincs a kutyákra.És ezt azért mondom mert szeretem az állatokat.Isten ments hogy bármi baj történjen.
Gyerek mellé való kutya lakásba való kutya,olyan ember mellé nem való aki nem képes bánni velük,és az állat issza meg a levét.
Ha eddig jó volt neked így, ne most keseregj, most már nem fog rajta változtatni.
Előbb kellett volna meggondolni, hogy szülsz-e neki gyereket, ls ha igen, akkor gondolhattad volna, hogy kutya-fan pasid nem fog megváltozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!