Gyerek vagy kutya?
33 hetes terhes vagyok és egy szörnyű problémám van:(
Férjnél vagyok és van 2 yorkink.Sajnos nehezen alszom már a pocakom miatt és a kutyák miatt is kényelmetlen,mászkálnak az ágyon éjjel,rám fekszenek és nem tudok mozogni rendesen,fordulni sem,zsibbad mindenem.A férjemnek erre az a megoldás hogy a másik szobában alszik velük.Ma történt éppen hogy az egyik kutya ráugrott a hasamra és a férjem rá sem szólt,sőt ami a legrosszabb,azt mondta átmegy velük a másik szobába.Megint külön alszunk már sokadszor.Szeretem őket,de ez nagyon rossz hogy a kutyákat választja.Mit tegyek?
Hogyan hoztátok így össze a babát?:O
Egyébként elég gyerekes egy ember lehet a férjed. Csak nehogy szegény kicsi bánja majd...
én is hasonló helyzetben voltam, bár még nem babásan. volt 2 cicám, akik velünk aludtak, de párom nem tolerálta őket. választás elé állított: vagy a macskák vagy ő. a páromat választottam, hiába szakadt meg a szívem, hogy ki kellett zárnom a macsekokat a konyhába.
és igaza volt, be kell látnom így utólag, az állat nem az ágyba való. főleg nem egy terhes nő mellé. ezt igazán megérthetné a férjed is.
érdemben nem tudtam segíteni, de átérzem a helyzeted. remélem sikerül tisztáznotok, és a kutyák ha más nem legalább az ágyról lekerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!