Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Úgy érzem, hogy a hüvelyemben...

Úgy érzem, hogy a hüvelyemben rugdal a baba. Ugye nem fog megszületni?

Figyelt kérdés
Nagyon meg vagyok rénülve, tényleg a hüvelyemben érzem a lábát. Se görcs se vérzés. Csak a rugdosás. 20 hetes.
2012. dec. 21. 21:29
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Méhszájvizsgálatra elmehetsz, nehogy tényleg kinyíljon a méhszájad. Mert az fájdalom, görcs nélkül is nyílhat, főleg 3. babánál. A magzatvíz fertőzés esetén folyik el a 20. hét környékén. Egy tenyésztés sem árthat, hogy megnyugodj.

Én is éreztem ilyet és be is voltam sz.arva. Lefeküdtem, hogy arréb mozduljon a baba. Nagyon rossz érzés, tény.

De nekem a méhszájam a 2. és 3. terhességnél is kinyílt már 1 ujjnyira a 26. héttől.

Kisfiú v. kislány?

2012. dec. 22. 17:36
 32/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Most már nem "ott" rugdal, már valahol oldalt éreztem az előbb:)

Január legelején megyek terhesgondozásra, akkor lesz vizsgálatom. 27.-én pedig a 20 hetes uh-ra megyek.

1 hónapja vizsgált a doki, akkor még teljesen zárva volt a méhszáj, remélem még egy darabig így is marad.

Kisfiam lesz:)

2012. dec. 22. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!