Úgy érzem, hogy a hüvelyemben rugdal a baba. Ugye nem fog megszületni?
Szia!Nekem 19.héttől elég sokat van ez az érzés.Na mondjuk most már nem bánnám,ha megszületne!
39+5 hetes kismama
Nekem azt mondta az anyuka, hogy 1 perc alatt történt az egész. Nem akartam kérdezgetni tőle a részleteket, gondolom hogyan érezhette magát szegény.
Egyébként már feljebb rugdal, most a hólyagomat készül szétrúgni.:D
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Köszi 21-es. Akkor neked gondolom boxol:D
Könnyű szülést.
Számomra felfoghatatlan, hogy ennyi debil ember van itt a gyak.on. Nyilvánvaló hogy mire kérdezett rá a kérdező, és hogy 20 hetesen ez aggasztja - mit nem lehet ezen érteni?
Az meg hogy már 3. gyereke, egyáltalán nem jelenti azt, hogy hasonlót esetleg már tapasztalt korábban. Ahány terhesség, annyi féle, egy anyukán belül is.
Kedves KÉrdező, nekem is sokszor van ilyen érzésem, én 21 hetes vagyok. Néha olyan mint amikor a tampon készül kicsúszni, feszít a hüvelyem - nagyon ijesztő számomra is. Aztán egyszercsak elmúlik és később egészen másfelé érzem a mocorgásait.
Én jan. elején megyek ismét dokihoz, akkor azért rákérdezek erre, de itt a gyak.on már többektől olvastam, hogy ez nem jelent gondot.
Kellemes ünnepeket és boldog babavárást nektek - és lányok: legalább karácsony közeledtével próbáljunk már kicsit megértőbbek és segítőkészek lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!