Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Úgy érzem, hogy a hüvelyemben...

Úgy érzem, hogy a hüvelyemben rugdal a baba. Ugye nem fog megszületni?

Figyelt kérdés
Nagyon meg vagyok rénülve, tényleg a hüvelyemben érzem a lábát. Se görcs se vérzés. Csak a rugdosás. 20 hetes.
2012. dec. 21. 21:29
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem 19.héttől elég sokat van ez az érzés.Na mondjuk most már nem bánnám,ha megszületne!

39+5 hetes kismama

2012. dec. 21. 22:15
 22/32 A kérdező kommentje:

Nekem azt mondta az anyuka, hogy 1 perc alatt történt az egész. Nem akartam kérdezgetni tőle a részleteket, gondolom hogyan érezhette magát szegény.

Egyébként már feljebb rugdal, most a hólyagomat készül szétrúgni.:D

Boldog karácsonyt mindenkinek!

2012. dec. 21. 22:16
 23/32 A kérdező kommentje:

Köszi 21-es. Akkor neked gondolom boxol:D

Könnyű szülést.

2012. dec. 21. 22:17
 24/32 anonim ***** válasza:
7%
Olvasd mar el a sajat kerdesedet kerdezo. Fel vagy haborodva, hogy egyesek elviccelik, hogy man most meg fog szuletni. Azert, mert te magad kerdezted, aztan meg irod, hogy nem az volt a kerdes, hogy meg fog e szuletni....
2012. dec. 21. 22:17
 25/32 anonim válasza:
38%
Ott a pont. A kérdés az volt, hogy meg fog-e születni. MEGB*ZMEG!!!4!NÉGY!! Nem fog benn maradni.
2012. dec. 22. 12:33
 26/32 A kérdező kommentje:
Figyelj sztem szólj a férjednek, h adjon f*szt:)
2012. dec. 22. 12:52
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Számomra felfoghatatlan, hogy ennyi debil ember van itt a gyak.on. Nyilvánvaló hogy mire kérdezett rá a kérdező, és hogy 20 hetesen ez aggasztja - mit nem lehet ezen érteni?

Az meg hogy már 3. gyereke, egyáltalán nem jelenti azt, hogy hasonlót esetleg már tapasztalt korábban. Ahány terhesség, annyi féle, egy anyukán belül is.

Kedves KÉrdező, nekem is sokszor van ilyen érzésem, én 21 hetes vagyok. Néha olyan mint amikor a tampon készül kicsúszni, feszít a hüvelyem - nagyon ijesztő számomra is. Aztán egyszercsak elmúlik és később egészen másfelé érzem a mocorgásait.

Én jan. elején megyek ismét dokihoz, akkor azért rákérdezek erre, de itt a gyak.on már többektől olvastam, hogy ez nem jelent gondot.

Kellemes ünnepeket és boldog babavárást nektek - és lányok: legalább karácsony közeledtével próbáljunk már kicsit megértőbbek és segítőkészek lenni...

2012. dec. 22. 13:40
 28/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, neked is nagyon boldog karácsonyt! :D
2012. dec. 22. 15:07
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező!Nekem is voltak ilyen érzéseim,ezNORMÁLIS,ilyenkor helyezkedik,nyomkodja az idegeket és kisugárzik a hüvelybe a rugdosása!Nagyon szomoru dolog tud lenni,amikor "élvezettel"bántjuk a másikat!sose éretettem meg az ilyen embereket!!!Kedves kmama Boldog babavárast,BOLDOG KARÁCSONYT KIVÁNOK!-:))35hkm
2012. dec. 22. 16:52
 30/32 A kérdező kommentje:
Neked is boldog karácsonyt, és kellemes babavárást, könnyű szülést kívánok:)
2012. dec. 22. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!