Úgy érzem, hogy a hüvelyemben rugdal a baba. Ugye nem fog
megszületni?
11/32 A kérdező kommentje:
Én ismerem a folyamatot, már 3x csinálom végig, de egyik terhességnél sem éreztem ilyet.
Nem én vagyok a tudatlan, hanem az első két válaszolóm. Írtam, hogy 20 hetes vagyok, erre ők azt írják, hogy tutira megszületik a gyerek.
Az volt a kérdés, hogy vajon ez a baba meg fog születni???? Szerintem nem ez volt.
Ha ennyire aggódsz tényleg nézesd meg magad, az a biztos! Legalább megnyugszol, hogy minden rendben
2012. dec. 21. 21:58
Vaze, igen, ez a baba is meg fog születni. gondolom, nem akarod még 10 évig bent tartani.
2012. dec. 21. 21:58
14/32 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy meg fog születni. De remélem azt azért megértitek, hogy még 18-20 hétig hordoznám magamban.
Vagy???? Ti 20 hétre szeretnétek szülni a gyereketeket?????
Tök normális érzés :) Nekem is sokszor volt ilyen idős terhességnél :) Azóta fent a bordáimat rugdossa, bokszolni meg a hólyagomat szokta :)
2012. dec. 21. 22:01
Ha már harmadjára csinálod végig akkor nyilván annak is a tudatában vagy, hogy milyen amikor már a gyermek a szülőcsatornában van! Az a baba csak úgy nem lógatja ki a lábát a méhedből, hogy kalimpáljon egy jót vele! De ha ez így megtörténhetne akkor biztos lehetsz benne, hogy megéreznéd! (görcsök, magzatvíz szivárgása/elfolyása...stb.) Azért azt meg kell hagyni kicsit megdöbbentő, hogy Te vagy felháborodva, rendben, hogy az első két válaszoló elviccelte a kérdésed de azért ha már ennyire tapasztalt anyuka vagy akkor miért kérdezel butaságokat? Ha pedig butaságokat kérdezel, akkor mást ne nagyon várj rá mint szintén többségében butácska válaszokat!
2012. dec. 21. 22:02
17/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor nem vagyok egyedül. Na szóval ilyen válaszokat szerettem volna. Hogy ez normális érzés, vagy nem. Lehet én fogalmaztam rosszul, hát nem tudom. Mivel 3 napja hasmenésem van és hányok, fáradt vagyok kicsit, azthiszem ez érthető.
Köszönöm a válaszokat.
Boldog karácsonyt.
18/32 A kérdező kommentje:
16-os. Épp egyik nap beszélgettem egy anyukával, 18 hetes volt. Semmi panasza nem volt, egyszer csak elfolyt hirtelen a magzatvíz és kicsúszott a magzat.
Van ilyen.
Igen, szültem már két szép gyereket, de 41 hétre mindkettőt. Szóval azért van különbség a 20 hetes és az érett magzat közt.
De nem szeretnék veszekedni, ha nem gond.
nem fog megszületni 36.hétig.többieknek igaza van,ideget rug a baba
2012. dec. 21. 22:08
16-os vagyok! Igen, ez is előfordulhat, de úgy gondolom az a 18 hetes magzat amelyik épp kicsúszni készül (bár neharagudj, hogy ezt mondom, de nehéz elhinni, hogy egy 18 hetes baba csak úgy kiesik az anyja hasából) az nem hiszem, hogy előtte még vígan ficánkol az anyukája hasában és rugdosódik, na meg azt sem gondolnám, hogy egy pici görcsölés vagy bármilyen más fájdalom nélkül indult meg ez a folyamat! Nehéz lenne ezt elképzelni! De ha mégis így volt, akkor ne haragudj! Nem mondtam, hogy nincs különbség a 41 és a 20 hetes magzat között, egyértelmű, hogy van! Nekem sem érdekem a veszekedés, de ha felteszel egy kérdést akkor számolhatsz azzal, hogy vitát is kezdeményezhet, pláne ha nem egyeznek a válaszok, a leírt vélemények! Elhiszem, hogy megrémültél de ha tényleg ennyire meg vagy ijedve, a legegyszerűbb ha bemész a kórházba ahol meg fognak vizsgálni és legfeljebb elmentél potyára de nem idegeskedsz!
2012. dec. 21. 22:12
Kapcsolódó kérdések: