34+4 hetes vagyok. Szerintetek mi ez?
Figyelt kérdés
Reggel óta néha fáj a hasam alja, nem nagyon, csak kicsit, és görcsöl néha a derekam, ez is csak kicsit. Illetve a hasam néha keményedik, olyan, mintha a baba gombócozná be magát, mert nem az egész hasam kemény, hanem legalul és felül, és az egyik oldalon puha marad. Ez normális ilyenkor? Lehet jósló fájás?2012. dec. 21. 16:26
1/2 anonim válasza:
Tested készülődik a szülésre,teljesen normális.Ez nem egyenesen jelenti azt,hogy idő előtt szülsz!
2/2 anonim válasza:
Ha nem az egész pocakod kemény akkor semmi baj.Csak a babácska nyomja ki magát mert már kitölti a méhed:)Nekem is volt ilyen az orvost kérdeztem h mi lehet ez.Nekem ö mondta h csak a kicsi:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!