Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitív teszt után holnapra...

Lues kérdése:

Pozitív teszt után holnapra tervezem a nőgyógyász meglátogatását. Mit mondhat?

Figyelt kérdés
Ugyanis 26 éves vagyok és még sosem voltam nődokinál, mert nem volt semmi panaszom. Fogamzásgátlót sosem szedtem, mert nem akartam, hogy valamit is befolyásoljon. Csak egy szexuális partnerem volt, azaz van egész életemben. Letolhat a nődoki, hogy "csak" most megyek először? Mennyi ideig tarthat az első vizsgálat?
2012. dec. 20. 17:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy hogy nem vizsgált meg?Attól hogy helyettesítő orvos,még megvizsgálhatna?

Hát én most már nagyon veszett ügynek érzem az egészet.Megjött a labor eredményem,107,62 lett a hcg-m,ami alapján lehetne terhesség,de hüvelyi uh-n ma sem láttak semmit.Az uh-s asszisztens nagyon bunkó volt,nagyon megkínzott,után itthon még 2 órát fetrengtem,annyira fájt a hasam.A vérzésem meg csak nem csillapodik.Ma is vettek hcg-t,de csak 3.-án tudom meg mi lett az eredmény.A méhnyálkahártyám vékonyodott,gondolom ez sem jó hír,és a folyadék ami a méhemben volt az is felszívódott.

2012. dec. 28. 16:37
 22/22 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom. Annyira borzasztó, hogy ennyire nem foglalkoznak az emberek érzéseivel! Sokan csak egy darab húsnak tekintik az embereket, és lökik ide-oda...

Számomra sem világos, hogy miért nem vizsgált meg a doki, de ez van. Vártam az uh-t, mert kíváncsi voltam, hogy minden rendben van-e, de most csak idegeskedhetek 2-áig. Ráadásul a szülőknek is szólni kéne, de ezt a vizsgálatot mindenképp meg akartuk várni párommal.

Tudom, hogy nem vigasz, de talán a legjobba amit mondani tudok, hogy fel a fejjel! Minden rendbe fog jönni, s ha nem most, legközelebb tuti, hogy összejön és minden rendben lesz!!! Ne stresszelj! Tudom, könnyű mondani... Fel a fejjel!!!!

2012. dec. 29. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!