Pozitív teszt után holnapra tervezem a nőgyógyász meglátogatását. Mit mondhat?
Szia!
Hogy hogy nem vizsgált meg?Attól hogy helyettesítő orvos,még megvizsgálhatna?
Hát én most már nagyon veszett ügynek érzem az egészet.Megjött a labor eredményem,107,62 lett a hcg-m,ami alapján lehetne terhesség,de hüvelyi uh-n ma sem láttak semmit.Az uh-s asszisztens nagyon bunkó volt,nagyon megkínzott,után itthon még 2 órát fetrengtem,annyira fájt a hasam.A vérzésem meg csak nem csillapodik.Ma is vettek hcg-t,de csak 3.-án tudom meg mi lett az eredmény.A méhnyálkahártyám vékonyodott,gondolom ez sem jó hír,és a folyadék ami a méhemben volt az is felszívódott.
Nagyon sajnálom. Annyira borzasztó, hogy ennyire nem foglalkoznak az emberek érzéseivel! Sokan csak egy darab húsnak tekintik az embereket, és lökik ide-oda...
Számomra sem világos, hogy miért nem vizsgált meg a doki, de ez van. Vártam az uh-t, mert kíváncsi voltam, hogy minden rendben van-e, de most csak idegeskedhetek 2-áig. Ráadásul a szülőknek is szólni kéne, de ezt a vizsgálatot mindenképp meg akartuk várni párommal.
Tudom, hogy nem vigasz, de talán a legjobba amit mondani tudok, hogy fel a fejjel! Minden rendbe fog jönni, s ha nem most, legközelebb tuti, hogy összejön és minden rendben lesz!!! Ne stresszelj! Tudom, könnyű mondani... Fel a fejjel!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!