Terhes vagyok? Nőgyógyász tudna már mondani biztosat?
Attól függ, hogy látna-e már valamit. Ilyen kora terhességnél nem biztos, hogy látszódik már bármi is.
Viszont vehetnél tesztet, az egyből kimutatná.
Vagy nem akarsz tesztet venni?
Én mensi kimaradása után 6 nappal csináltam tesztet. Pozitív lett, és rá pár napra (tehát hivatalosan mensitől számolva 4-5 hetesen) voltam először dokinál, és már látta a petezsákot.
Nálam 2 hetesnél már tapintásos vizsgálattal megmondta, hogy ez erős 90 % és irány a labor. Amugy már lehet kapni nagyon jó teszteket drogériákban,patikákban amik 2-3 napos terhességet is kimutatnak.
4-5napos késéssel két poz teszttel mentem, és 4*4mm petezsáknak imponáló képlet kontroll két hét múlva állt a papíron.
Veszel egy terhességi tesztet, reggeli pisiből megvan az eredménye(ha most neg, és még mindig semmi akkor pár nap múlva ismétlés... amíg meg nem jön vagy poz nem lesz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!