Létezik, hogy a teszt nem mutatja ki a terhességet?
Előre is bocsi ha hosszú leszek:
Hónapok óta ciklusproblémákkal küzdök(hol nem jön meg,ha meg jön 10-15 napig tart stb),februárban egy kisebb méhpolipot valószínűsített nálam a doki és kaptam Provera tablettát.A megvonásos vérzés jelentkezett utána,el is múlt 6 nap után.Ez volt március 17-én.Azóta nem menstruálok.
Május 6-án és június 2-án csináltam tesztet(X-epil) mindegyik negatív volt,igaz nem reggeli első vizeletből.
A párommal-mivel külföldön dolgozik jelenleg-nem voltunk együtt sokat ez idő alatt és védekeztünk óvszerrel.
Az utóbbi 2 hétben fehér folyást tapasztalok,amit tegnap néhányszor véresnek láttam.
Mit gondoltok?
Létezik,hogy ennyi idős terhességet nem mutat ki a teszt(tudom nem a legerősebb érzékenységű,de akkor is)?
Egyéb tünetem nincsen,melleim rendben,hasam nem fáj,nincsen csík stb.
Hormonprobléma lehet?
Járt már vki így?
Jövő hétre van időpontom nőgyógyászhoz.
Köszi a választ!
Első:Igen,tudom,hogy különböző érzékenységűek,de ahogy olvastam a tájékoztatón is,ezt rég ki kellett volna mutatnia.De holnap igyekszem venni még egyet.
Második:Külön köszi a megnyugtatást,ha az utolsó vérzés utolsó napjától számítom 14 hét.
Lehet a provera gyógyszer mellékhatása,a betegtájékoztatón rajta van ez is.Párom szerint is csak rémeket látok még a terhesség gyanújával is:)
Első:megkérdezhetem,hogy hányadik héten mutatta rosszul a kevésbé érzékenységű?
Úgy olvastam,hogy a 6-8. héten már több ezernyi kell,hogy legyen a hcg szint.
Az x-epil annak ellenére, hogy olcsó, és nem is a legérzékenyebb, jó teszt, megbízható, és sok esetben még hamarabb jelzi a terhességet, mint érzékenyebb társai.
Szerintem felesleges tesztelned, valószínűtlennek tartom a terhességet, a gyógyszer zavarhatott be. Menj el orvoshoz.
Köszi szépen!
Mivel március 17-én volt utoljára meg,május 6,és június 2 között,jóval,több,mint 4 hét telt el,és tüneteim sincsenek,úgyhogy remélem,nem.
Hétfőn megyek dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!