Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitív teszt után holnapra...

Lues kérdése:

Pozitív teszt után holnapra tervezem a nőgyógyász meglátogatását. Mit mondhat?

Figyelt kérdés
Ugyanis 26 éves vagyok és még sosem voltam nődokinál, mert nem volt semmi panaszom. Fogamzásgátlót sosem szedtem, mert nem akartam, hogy valamit is befolyásoljon. Csak egy szexuális partnerem volt, azaz van egész életemben. Letolhat a nődoki, hogy "csak" most megyek először? Mennyi ideig tarthat az első vizsgálat?
2012. dec. 20. 17:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

"Természetes, hogy fájdogál a hasam és fel vagyok puffadva?"

Teljesen, nekem jó pár hétig ez volt az egyetlen tünetem, de ez folyamatosan, mindkettő.

Ami a nődokit illeti: Hidd el, nem te leszel az első páciense, aki nem jár rendszeresen, ha emiatt letol az csak egy jó ok arra, hogy másikat keress, hisz nagyon fontos, hogy olyan dokid legyen, akire jószívvel bízod a babád életét.

Az időpont viszont terhesség szempontjából tényleg korai (elmaradt mensi utáni 2. héten szoktak legkorábban), de egy "előzetes" vizsgálat nem árt, hogy minden rendben van e veled nőgyógyászatilag, a terhességtől nteljese függetlenül.

Én is voltam a tervezett terhességem "előtt", hogy átbeszéljek mindent a nőgyógyásszal, mondván, hogy babát szeretnénk.... aztán 2 hét múlva kiderült, hogy nem is a terhességem előtt voltam, hanem közben :):)

2012. dec. 21. 09:32
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ennyien írtatok! Sikerrel jártam, aranyos volt a doki, megvizsgált és meg is uh-ozott és azt mondta, hogy egy hét múlva menjek vissza, TERHES vagyok! :) Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz!
2012. dec. 22. 22:07
 13/22 anonim ***** válasza:
Gratuálok:)
2012. dec. 23. 12:03
 14/22 anonim ***** válasza:

Gratulálok kedves kérdező. :)

Ahogy olvastam a kérdést,mintha a saját soraim lettek volna.XD

Én egy hét múlva leszek 26 éves,most lett 3 tesztem is pozitív.Számításaim szerint épp ma 5 hetes a pici.Én sem voltam nődokinál sosem,mert nem voltak nőgyógyászati gondjaim,és fogamzásgátlót sem mertem szedni,mert hormonzavaraim voltak mikor serdültem.És nekem is egyetlen egy párom volt/van.

Egyébként én is félek egy kicsit attól,hogy le fog tolni,de mivel magánrendelésre megyek,talán ott kedvesebb lesz velem.Majd kiderül.Én azonban várok a 7. hétig,mert azt mondják előtte nem érdemes,mert nem látni a szívhangot.

2012. dec. 23. 16:24
 15/22 A kérdező kommentje:
Nyugodj meg 14-es! Már én is ezt mondom, hisz tutira nem fog letolni. Én nem magán úton mentem, mégis rendes volt a doki. Arra viszont készülj fel, hogy rákszűrést végezni fog. Nekem legalábbis csinált. Én is gratulálok neked és kívánok minden szépet és jót!
2012. dec. 24. 08:53
 16/22 anonim ***** válasza:
Köszönöm kedves kérdező,de egyenlőre emiatt nem lesz szükségem nőgyógyászra,tegnap vérezni kezdtem...
2012. dec. 26. 16:40
 17/22 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom... Nem találok szavakat, nem tudom mit mondhatnék! :(
2012. dec. 26. 20:51
 18/22 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező!

Előző vagyok.Ma úgy döntöttem elmegyek dokihoz,mert ha el is ment a baba,akkor inkább ő mondja ki,meg mondja el mik a további teendőim.

Amiket mondott az alapján úgy érzem,hogy még nincs veszve minden.A méhszájam zárt,ami jót jelent.De sem a méhben,sem a méhen kívül nincs még jele a babának,de azt mondták mg korai is lenne.Mivel épp,hogy fájdogál a hasam,ezért nem fektettek be,de dolgozni sem mehetek.Holnap megyek vérvételre,megnézik a HCG szintemet,aztán péntekre talán okosabbak leszünk.

2012. dec. 26. 21:15
 19/22 A kérdező kommentje:

Szia!

Nagyon bizakodom, hogy minden rendben lesz! Én is holnap megyek újabb uh-ra, ami remélem még többet árul el!

Neked tényleg azt kívánom, hogy a legjobbak szerint alakuljon minden és fel a fejjel! Ne gondolj a rosszra! Reménykedem benne, hogy velem is megosztod mi történt!

2012. dec. 27. 19:54
 20/22 A kérdező kommentje:
Szomorú lettem! Ma mentem volna uh-ra, de vmi miatt helyettesítették az "orvosomat". Így nem vizsgáltak meg, majd szerdán kell visszamennem. Veled minden rendben?
2012. dec. 28. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!