Nekem olyan problémám lenne hogy már van 3 gyönyörű gyermekem, és nem szerettünk volna többet be vállalni de most úgy néz ki kismama vagyok és nagyon el vagyok keseredve. Ti mit tennétek a helyemben?
Istenem, de megértem a problémádat.
Három gyerekem van. Egyszerűen úgy érzem életem értelme a családom, de ennél többre már nem vagyok képes. Éppen ezért szülés után azonnal fogamzásgátlót kezdtem szedni. Gondolkodtunk az elköttetésen, de annyira visszafordíthatatlan és annyira drasztikus, hogy egyszerűen félek tőle. Amúgy még csak februárban leszek 30 éves. (Az okoskodóknak üzenem a mások életéről, ne akarjanak már dönteni, ha majd ő lesz abban a helyzetben nyugodtan csináljon azt magával, amit jónak lát!)
Lassan két hete émelygek, fáj a gyomrom. Elvileg nem lehetek terhes, hiszen védekeztünk, megvolt a havim. De valahogy félek. Már gondoltam, hogy veszek tesztet, de nem akarok még véletlenül sem pozitívat látni. Hogy miért? Mert fogalmam sincs mi lenne velünk. A férjem hallani sem akar több gyerekről (abszolút egyetértek amúgy vele). Én nem vágyok többre. De képtelen vagyok abortuszra menni! Én belehalnék az egészbe.
Tudom, hogy nem lettél ettől okosabb. Egy biztos, én nem török a fejed felett pálcát, bárhogy is alakuljon az életetek. Ha egy mód van rá talán megpróbálnám tartani a babát...
Hogy döntöttél kedves Czinkapanna?
Írtál nekem privit is, kiváncsi vagyok, hogy alakult a sorsotok azóta? Remélem minden rendben van Veletek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!