Drogerie makrt-os kismama pocak fogó -olyan mint a derékmelegítő- mire jó, mi a különbség e között és amit szülés után hordanak a nők? (bővebben)
Amire te gondolsz,az pocakmelegítő. Az csupán a hasad,derekad melegítésére van.
Van kimondottan olyan hasszorító szerűség,aminek valóban az a funkciója,hogy szülés után minnél hamarabb visszahúzódjon a has,méh,stb.Azt a gyógyászati seg. eszköz boltban lehet kapni,különböző méretekben van.Egészen másképpen néz ki,tépőzárasan lehet rögzíteni és ruha alatt kell viselni.Tudom,mert én is akartam venni,mikor terhes voltam,de végül nem vettem meg,mert nekem kis pocim volt és nem igazán lett volna értelme mert semmi hasam nem maradt miután megszületett a kisfiam.Ha bemész egy ilyen boltba,nagyjából elmondod hogy mit keresel,tuti tudni fogják, én is így mentem be anno.
aha.. tehát a dm-es is pocakmelegítő...-mint a hippsy- , de akkor miért pocaktartónak hívják??
A 3. pedig -szülés utáni hasszorító...-ezek szerint egyéni döntés hogy veszek e szülés után, ha eygáltalán kell.
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!