Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34. hét körül szülés?

34. hét körül szülés?

Figyelt kérdés
Hogy kezdődött és minden rendben volt a babával?

2012. dec. 18. 23:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Kisfiam 35. hétre született, 2100g-mal és 46cm-el. Előtte 3 héttel egyszer már beindult a szülés, akkor sikerült visszatartani, plusz kapott akkor tüdőérlelőt, szóval nem tudom, hogy ennek köszönhetően-e, de mikor megszületett már nem sok bibi volt. Először is, gyengécske volt, ezért császározni kellett, mert nagyon lecsökkent a szívverése. Volt egy kis oxigénhiánya is, 6/9-es lett az apgarja, nagyon sokára sírt csak fel, de szerencsére 12 nap után hazamehettünk a kórházból. Most másodikos, tavaly kitűnő lett a bizonyítványa :)
2012. dec. 18. 23:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Most megnyugtattál köszönöm és gratulálok az okos fiadhoz!Én holnap megyek a kórházba tüdő érlelő injekcióra.Remélem húzom még egy pár hétig..az orvos azt mondta legalább 3at kéne még.De jó tudni hogy ha esetleg nem szeretne bent maradni akkor már nagyon nagy baj nem lehet:)
2012. dec. 19. 00:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia én májusban szültem a kisfiamat 35 hét 1 napra elötte 32 hetesen kaptam tüdöérlelöt ugyhogy 3 hetet kihuztunk 3 perces fájásokkal vitt a mentö és infuziot kaptam de mivel ugyanaugy mutatta a 100-as fájásokat meg az elözö császáros hegem is szétvált belsö vérzés alakult ki megcsászároztak és végülis3250gr és 50 cm volt a drága 9-es apgarral most meg utn van a kistesoja :)
2012. dec. 19. 08:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam 34+5-re született, idő előtti hirtelen burokrepedés miatt, 2500 gr-mal és 49 cm-rel, 10/10-es apgarral. 8 naposan már hazamehettünk. Ma már 2 éves, nagyon paráztam az elején, de makkegészséges. Gyönyörűen fejlődött, 18 hónapig szopott, 6 hónaposan már triplázta a súlyát, 14 hónaposan elindult és 2 évesen összetett mondatokban beszél. Így utólag felesleges volt úgy félni, de hát akkor nagyon megijedtünk. Talán egy picivel több kontrollvizsgálatra kellett vinni, mint a lányomat, aki időben jött, ennyi volt a különbség, egyébként semmi! Ne izgulj!
2012. dec. 19. 13:17
 5/6 anonim ***** válasza:
A 33. héten született a lányom 8/5/10-es Apgar értékkel, 2150 grammal, 46 cm-rel. Voltak ugyan kezdeti nehézségek, kicsit lassabb volt a mozgásfejlődése, mint korcsoportjának, de mára teljesen utolérte őket. Teljesen egészséges, 15 hónapos nagylány.
2012. dec. 21. 09:04
 6/6 anonim ***** válasza:

34 hétre , kb.2 héttel előte kapta a tüdőérletőt injekciót! A kislányom 2500gramm és 47cm , minden renbe volt , igaz , hogy egy kicsit későn kezdet el menni meg beszélni de ma már minden rendbe

3 éves , 27hkm vagyok

2012. dec. 29. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!