Indult be haskeményedéstől szülés idő előtt?
A napi 3 Magnesii Citrici nekem alaposan csökkentette a keményedések mennyiségét, amik a 24. héttől nagyon elszaporodtak. Még görcsöltem is sokat, egyszer kórházba is bementünk, mert rosszul lettem, nem tudtam felegyenesedni annyira fájt a hasam.
Ott mondta a doki, hogy döntsem el, otthon pihenek, vagy befektet. Hát az otthon mellett döntöttem, mert két kicsi gyerekem is volt mellette (persze van is, csak már megszültem :o)
Én dolgoztam, lakást felújítottunk, költözködtünk (amikor 38 hetes voltam), hoztam vittem a nagyokat oviba-bölcsibe, főztem, mostam, vásároltam (takarítást férjem intézte, és egy idő után anyósom a főzésbe is besegített)
41+6-ra született a kicsi. Jól megtréfált minket. :D
3-as vagyok.Kedves 6-os.A doki nem tehet róla,előjel nélkül ő sem tudhatta,hogy megindul a szülés. Főleg úgy,hogy gondolom Nst sem volt csinálva.
Én is voltam dokinál aznap mikor megindult a babó,előtte Nst-n is voltam és fájásokat mutatott ki ,meg éreztem is ,mégis azt mondta a doki,hogy egy ujjnyira vagyok nyitva ,de nincs előredőlve így ebből még 2-3 napig nem lesz baba. Ez volt dél körül,este 8 után mentünk be a kórházba 5 perces fájásokkal csak reggel 4-kor dőlt előre a méhszájam ,de délelőtt 10-ig nem tágultam csak negyed ujjnyit ....császár lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!