Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Indult be haskeményedéstől...

Indult be haskeményedéstől szülés idő előtt?

Figyelt kérdés
33.héten vagyok és az ultrahangon minden rendben.Az orvos még is azt mondta se főzés se takarítás se semmi mászkálás.Nem is tudom ezt hogy lehet kivitelezni..

2012. dec. 18. 22:51
 1/8 anonim ***** válasza:
19. héttől keményedett a hasam, nagyon. Dolgoztam, költöztünk, de a 40. hét végéig bent maradt a Baba. Elsőnél is, másodiknál is. Szóval nálam a válasz: nem. :) De azt csináld, amit az orvos mond!! Nyitva lehet a méhszájad is picit. Ha pihenésre intett, használd ki! :)
2012. dec. 18. 23:02
 2/8 A kérdező kommentje:
megpróbálom:)nincs nyitva és még csak el sincs vékonyodva.Csak ennyi hogy rengeteget keményedik.Nem értem mitől lehet:(
2012. dec. 18. 23:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem is kb a 20héttől keményedett,szednem is kellett 3x2magnéziumot + pihenés. Az utóbbit nem tartottam be.Egész nap jöttem mentem,takarítottam,cipeltem,utaztunk.40+2 napon született a kisfiam.
2012. dec. 18. 23:26
 4/8 anonim ***** válasza:

A napi 3 Magnesii Citrici nekem alaposan csökkentette a keményedések mennyiségét, amik a 24. héttől nagyon elszaporodtak. Még görcsöltem is sokat, egyszer kórházba is bementünk, mert rosszul lettem, nem tudtam felegyenesedni annyira fájt a hasam.

Ott mondta a doki, hogy döntsem el, otthon pihenek, vagy befektet. Hát az otthon mellett döntöttem, mert két kicsi gyerekem is volt mellette (persze van is, csak már megszültem :o)

Én dolgoztam, lakást felújítottunk, költözködtünk (amikor 38 hetes voltam), hoztam vittem a nagyokat oviba-bölcsibe, főztem, mostam, vásároltam (takarítást férjem intézte, és egy idő után anyósom a főzésbe is besegített)

41+6-ra született a kicsi. Jól megtréfált minket. :D

2012. dec. 19. 00:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja és nem mindegy, milyen magnézium készítményt szedsz, a magne B/6 ban pl. nem sok magnézium van, azt hiszem 100mg/bogyó, a Magnesii Citrici-ben 500 mg/darab.
2012. dec. 19. 00:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos igen! 34+5 naposan. Talán ha az orvosom komolyabban vesz, nem így alakul. Most új orvosom van, reménykedem. Én aznap voltam nála, mikor szültem éjjel, minden rendben volt, zárva volt a méhszáj, de este megérkezett az a fránya hidegfront...
2012. dec. 19. 13:21
 7/8 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.Kedves 6-os.A doki nem tehet róla,előjel nélkül ő sem tudhatta,hogy megindul a szülés. Főleg úgy,hogy gondolom Nst sem volt csinálva.

Én is voltam dokinál aznap mikor megindult a babó,előtte Nst-n is voltam és fájásokat mutatott ki ,meg éreztem is ,mégis azt mondta a doki,hogy egy ujjnyira vagyok nyitva ,de nincs előredőlve így ebből még 2-3 napig nem lesz baba. Ez volt dél körül,este 8 után mentünk be a kórházba 5 perces fájásokkal csak reggel 4-kor dőlt előre a méhszájam ,de délelőtt 10-ig nem tágultam csak negyed ujjnyit ....császár lett.

2012. dec. 19. 14:56
 8/8 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Azért írtam, hogy nem így alakul, ha komolyabban vesz az orvos, mert még a magnéziumra is én kérdeztem rá, hogy és miként kell. Az első gyerkőcömmel szuper orvosom volt, mindenre figyelt, másodszorra máshoz mentem, őt is ajánlották, de nekem nagyon nem jött be a lezser stílusa. Már régóta keményedtem, de még a magnéziumot sem írta fel, amit végül ajánlott, olyan nem is volt forgalomban, na... szóval sok más oka volt, hogy ezt gondolom.
2012. dec. 19. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!