Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mit csináljak?

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
A mellem a terhesség előtt is nagyon kicsi volt, a legkisebb melltartóban is bőven volt még hely. 34 hetes vagyok, alig nőtt. Szóval még mindig nagy a legkisebb melltartó. A listán, amit a kórházba kell vinnem, ott van a szoptatós melltartó is. Vegyem meg a legkisebb méretet vagy ne is vegyek és jó lesz vmi merevítő nélküli kis méretű?...

2012. dec. 18. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Menj be egy üzletbe és próbáld fel. Lehet nem fog sokat nöni mert a zsírszöveteid nem nönek, csak tejed lesz, de ehhez nem kell hatalmas cici, söt...

Vegyél elöször egyet mert melltartó kell ha csöpög a tejed akkor kell bele betét. aztán ha elkezdesz szoptatni is eltudod az uradat is küldeni egy nagyobb vételére.

2012. dec. 18. 19:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Teljesen felesleges a szoptatos melltarto. A sima, merevito nelkuli is tokeletes. Fel tudod huzni, nem fog zavarni,. Nekem csak penzkidobas volt a szoptatos melltarto.
2012. dec. 18. 19:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt szoptatós melltartóm, sőt merevítőset hordtam a legkisebb méretben, nem okozott nehézséget felülről a merevítőhöz lehúzni a melltartót. szóval én nem feltoltam a melltartót hanem lehúztam.
2012. dec. 18. 20:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. dec. 18. 20:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!