Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség és étvágytalanság?...

Terhesség és étvágytalanság? Más is van így ezzel?

Figyelt kérdés

Én nem értem ezt...mióta terhes vagyok egyszerűen nincs étvágyam.Nem tudom mit egyek,mert semmi sem esik jól.Nem vagyok hányós,bár elég rossz a gyomrom,inkább émelygek.

Hamarosan betöltöm a 12 hetet.Mindenki ellát tanácsokkal,hogy ezt és azt egyek,de ha csak a zsömlét tudom megenni.

2012. dec. 18. 13:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele, mielőtt terhes lettem volna 2-3óránként ettem most meg van hogy ha ebédet eszek utána már csak a vacsorát tudom meg enni de azt is kb 8-9óra között. Alig eszem valamit én is. Pedig én már 24hetes vagyok és csak 1kghíztam magamra "abból is a fele a pici lehet"
2012. dec. 18. 16:48
 12/17 anonim ***** válasza:
Jéééééé, de ismerős szitu... Nekem már attól hányingerem van, ha rágondolok a kajára. Most vagyok 11 hetes és egyik nap sikerült egy egész pohár tejet meginnom: aznap ez volt az össz kajálásom. nem hiszem, hogy bármi baja lenne a picurnak, amire szüksége van, úgyis "elveszi" tőlem. :) Kellemes gömbölyödést kívánok mindenkink! ;)
2012. dec. 18. 22:45
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2012. dec. 19. 12:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Én is így voltam. Nem nagyon volt rajtam fölösleg, de még abból is fogytam kicsit. A 12-13. hétben kezdtem észrevenni, hogy egy-egy étel eszembe jutott, hogy jól esne. De még mindig nincs nagy étvágyam. Csak egyszer hánytam, amikor az émelygés már elmúlt, elég váratlanul is jött, a 13. héten (pár napja).
2012. dec. 19. 18:01
 15/17 anonim válasza:

Nekem katasztrófa volt kb. 5.héttől a 9. hétig,minden reggel

hányás,egész nap émelygés és semmi étvágy.Mostmár

kicsit jobb,legalább a rosszullét elmúlt,néha tudok jót

enni dolgokból,de néha egyszerűen semmit nem ennék...

Pl. ma is,de megnyugtat hogy sokan vagyunk így ezzel.

Èrdekes hogy a túrót,tejtermékeket énis sokszor szívesen

megenném.Szóval te is nyugodj meg,kedves kérdező,nem lesz

semmi baj :) én is már a 11. Hétben vagyok és az ultrahangok

alapjàn minden rendben van ;)

2014. máj. 12. 09:56
 16/17 anonim válasza:
Én most vagyok 6-7. hétben és én is folyamatosan étvágytalan vagyok. Minden ételtől rosszul vagyok, csak tejes dolgokat és a gyümölcs, zöldséget tudom megenni. Az étel látványa vagy az illata is hányigert okoz. Sajnos ez azért is gond nálam mert inzulin rezisztenciám van és ha nem eszek rendesen, akkor az csak ront a helyzeten, de van mikor egész nap egy joghurt és két narancs megy le. Félek is, hogy nehogy baja legyen a babának, mert nagyon nehezen sikerült így is.
2015. márc. 19. 09:41
 17/17 Fogarasi Krsztina válasza:
Sziasztok! Èn most a 24 hétbe jarok...nincs étvágyam...2 napja sok a savam...szinte alig birok enni...
2019. máj. 5. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!