15 Hetessen még mindig étvágytalanság, menjek orvoshoz vagy ez normális dolog?
Én egy grammot nem szedtem, és télen sem túl nagy a repertoár a gyümölcsökből. De nem hiszem, hogy mesterséges szarokat már a terhesség előtt alatt és utána is szedni kéne. MAkk egészséges kislányom van. Akik szedik a sok mesterséges izéket, óriás bébiket szülnek, kivétel nélkül 4 kilo felett. (kivétel mindig van, még mielőtt valaki beszólna) Ezeknél a babáknál a legnagyobb a súlyveszteség.
Próbáld meg gusztusosan tálalni. Nekem sokat segített, pl, hogy hullámos vágóval vágtam fel a zöldségeket és telepakoltam a vajas kenyeret. És elrejtettem néhány kocka csirkemell sonkát. Szép szalvétával stb. Pedig alig ment le a torkomon. De volt hozzá legalább kedvem.
Én orvosként biztosan állíthatom neked, hogy nem a magzatvédő vitamin okoz magzati makroszómiát, egyszerűen nincs ilyen összefüggés. 14 kiló fogyás rengeteg, mindenképpen érdemes lenne belgyógyásszal konzultálni, és nézetni egy labort, és igen, vitamint szedni.
(Az ilyen magán statisztikákkal óvatosan, én pl. nem találkoztam több nagy súlyú újszülöttel a magzatvédősök között, mint a nem magzatvédősök között. És 4 kilós babával a világon semmi baj nincsen.)
Lehet orvos vagy, de hogy nem nőgyógyász az biztos...
Magán statisztika. Szerintem olvass német cikkeket, nem egy "terhességi multivitamint" betiltottak. Az, hogy magán statisztika, jó okos doktor vagy... Persze ott állok a szülőszobán és számolgatom ő szedett 4 kilo felett. Semmi baj sincs a 4 kilos babákkal, csak az 50-60 kilos nők nem bírják megszülni, és császár. Talán még mielőtt alaptalanul sztárolod itt magad, hogy orvos vagy, néha olvasgass.
Hozzátenném, háziorvos tanácsolta, ha sok-zöldséget gyümölcsöt eszem, semmi szükség ilyen csoda készítményekre mert csak hizlalnak engem is babát is. Egyedül a vas ami nehezen bevihető.
Tehát kedves doktor, talán nem kéne így leszólni az embereket...
Az meg, hogy 14 kilot fogyott attól függ mi a kezdő súly. Ha olyan nagy egészségügyi problémája lenne, a terhesség sem jött volna össze, nem?
Ez így mind tévedés, amit egymás után írsz, de aki mindenféle rendszerszemlélet és hozzáértés nélkül mindent összehord, arra semmit nem írnék.
Kérdező!
14 kg fogyás aggasztó, mindenképp érdemes konzultálni valakivel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!