Étvágytalanság, és gyomorfájás normális 6 hetesen? Tudtok rá jó módszert?
Azért egy terhes nönek nem ajálanék összevissza gyógyszereket, hiába kaphatók recept nélkül!
Mejd el az orvosodhoz és töle kérj valamit, a csak úgy szedett gyógyszerek veszélyeztethetik a babád egyészséget és életét is.
Nekem is így volt az elején. Szinte semmit nem bírtam megenni. Mire megfőztem valamit, addigra már az illatától is undorodtam. ez így ment addig, amíg el nem múlt az első trimeszter. Aztán úgy a 26. hét környékén azt vettem észre, hogy reggelire kétszer annyit eszem, mint a párom :D
Nyugi elmúlik, szedd a vitamint, így a baba megkapja, ami neki kell.
A gyomrod azért fáj, mert nem eszel normálisan.
Viszont egy valami nem múlt el: a gyomorégés :(. az gyötör szinte minden nap.
Kellemes babavárást!
31 hetes kismami ;)
Sajnos nem tudok enni, pedig előtte nagyon sokat ettem. Gravidát szedek, meg eszek gyümiket is. Ezen a héten kezdődőtt, remélem nem tart sokáig.
Utolsó válaszoló: Utána következő hetekben neked volt hányás, vagy csak ez?
Előtted szóló vagyok.
Állandóan émelyegtem, reggel másfél-két órán át hányingerem volt. Nem hánytam olyan sokat, hetente 2-3 alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!