Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6hét+2 naposan normális az...

6hét+2 naposan normális az étvágytalanság?

Figyelt kérdés

Ritkán van hányingerem de soha nem hányok,mellfeszülésen és pozitív teszten kívül nem sok tünetem van...

normális ez?

2012. jún. 25. 16:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is 6+2 vagyok de nekem a vérzés kimaradáson és a pozi teszten kivűl semmi tünetem nincs.Remélem hogy normális és nincs baj,én majd szerdán megyek dokihoz és ott majd kiderül hogy minden oké e.
2012. jún. 25. 16:24
 2/5 anonim válasza:

Sziasztok!

Szerintem ne aggódjatok, nekem sem volt étvágyam, csak a kivi és banán ment le, alig ettem valamit, de elmúlt. Most meg ... :)))

30 hetes kismama

2012. jún. 25. 16:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Jihhíí én is 6+2 vagyok! :) Jó csapatot alkotnánk! :D Nekem annyi van, hogy sokat alszok, és mostanában esténként érzem hogy ég a gyomrom kicsit, de ez ma egész napos. Hiába eszek BÁRMIT. Egyébként semmi. Én Csütörtökön megyek dokihoz :)
2012. jún. 25. 17:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát ha az tünet, hogy mindig álmos vagyok ,akkor olyanom nekem is van :-)de jó hogy többen is vagyunk itt egyidősek...

első voltam

2012. jún. 25. 17:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Teljesen normális! :) Nekem sem lehetett ledugni egy falat kaját sem a torkomon... Ne aggódjatok lesz nektek még étvágyatok... :D

21 hkm :)

2012. jún. 25. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!