Ugye olyan 8 hetesen már kevés az esélye a vetélésnek?
Már volt 2 vetélésem, az egyik 7 hetesen ott még embrió se látszott, a másik 4 hetesen még semmi se látszódott!
Úgy tűnik, hogy sikerült kideríteni, az okát, hormonproblémák voltak, és gyógyszerrel kezeljük!
Most leszek 8 hetes péntek körül, és idáig még sohasem jutottunk!
Most úgy néz ki hogy minden rendben van, tökéletesen fejlődik a kicsi mogyoróm, van szívhangja is, minden tökéletes, de azért bennem motoszkál, hogy vajon mikor fogok végleg megnyugodni, hogy nem vetélek el..
Valahol azt olvastam, hogy miután van szívhangja az embriónak, már nagyon kevés az esély a vetélésre, igaz ez?
Azt tudom, hogy ahogy haladunk előre az időben, annál kevesebb erre az esély, de azért csak ott motoszkál :D
Amúgy tényleg nagyon pozitívan gondolkozok, nem gondoltam hogy 2 vetélés után sikerülni fog, de megy hál istennek :D
Ha kezelitek a bajt, ami miatt volt az előző 2 vetélés, akkor azzal rengteget tesztek. Én ebben bíznék. Nem akarlak riogatni azzal, hogy mennyi az esélye a vetélésnek ELVILEG és meddig, mert ennek semmi értelme, gondolkodj pozitívan továbbra is és szedd a gyógyszert. Boldog babavárást kívánok.
Hogy ki mikor nyugszik meg, egyénfüggő. Én a 19.hétben ugyanolyan ideges vagyok, mint az első 12-ben voltam, nekem is volt már vetélésem, nem is régen.
szia! először is nagyon szeretnék gratulálni és sok-sok egészséget kívánni.
a szakirodalom úgy tartja,h. a vetélés kockázata a 12.hétig a legmagasabb, addig fejlődnek ki a létfontosságú dolgok. de sajnos a 24. vagy 39.héten is halt már meg magzat. szóval erre az én legnagyobb bánatomra sincs garancia, h. a 12.hét után minden rendben lesz. az viszont nagyon jó, h. ilyen pozitívan gondolkozol. csak így tovább, minden rendben lesz! ;)
25hkm
Köszönöm :D Tényleg úgy hiszem, hogy most nem lesz gond, és nyilván 12 hétig azért ott van a kockázat, hiszen bármi történhet és nyilván utána is, de most olyan jó megérzéseim vannak :D
Egyébkén én is úgy hiszem, hogy majd ha a kezembe lesz akkor lehetek teljesen biztos benne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!