Kinek hány hetesen volt az első összehúzódása?
Figyelt kérdés
2012. dec. 17. 20:20
1/12 anonim válasza:
33 hetesen és 37+6 hétre született
2/12 A kérdező kommentje:
Én 20 hetes vagyok, de már most van. Magnéziumot nem szedek. Napi 1-2x keményedek. Nem baj?
2012. dec. 17. 20:26
3/12 anonim válasza:
Második gyerekkel nekem is ekkortól volt. 38/39. hétre született.
Azért nem ártana magnéziumot szedni.
Ha felíratod dokival a Magnesii Citricit, akkor nagyon olcsó, száz valamennyi Ft és 20 500mg-os van benne.
4/12 A kérdező kommentje:
Nekem harmadik baba.
2012. dec. 17. 20:30
5/12 anonim válasza:
20-ik héttől keményedtem én is. Nem szedtem magnéziumot, 36 odik hétre szültem. első baba.
6/12 anonim válasza:
Első babánál 22 hetesen abbahagytam a munkát, olyan sokat keményedtem. Aztán lassan megszűntek (szedtem rendesen a magnéziumot, nekem a Béres magnézium + b6 vált be, napi 3 szem, 36 hét után egy keményedés sem volt (pedig akkor már mg-t sem szedtem), 40 hét 5 napra szültem, akkor is csak indításra. Most a másodikkal vagyok 20 hét 3 napos, és még nem volt.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2012. dec. 17. 21:58
8/12 anonim válasza:
15.héttől keményedtem.Nem szedtem semmit csak terhes vitamint.42.héten inditották.
9/12 anonim válasza:
nincsen de muszáj szednem mg-t, mert olyan görcsbe áll reggelre a lábam hogy nem bírom kilazítani -csak várok... hogy mikor enged el az izom magától.
10/12 anonim válasza:
Második babát várom,19. héten kezdett keményedni úgy,hogy 3 szor 1 magne b6ot szedtem.Elég sokszor,5-6 alkalommal bekeményedett.Ekkor átváltottam 4szer 1 magnerotra és szedek mellé süsszlersót is ami segít felszívódni a magnéziumnak.Azóta 1-3 alkalommal van már csak keményedés.És minél többet pihenek.22. héten járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!