Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kell az első vérvételre...

Mikor kell az első vérvételre mennem?

Figyelt kérdés

7 hetes kismama vagyok, és a múltheti orvosi látogatásomnál kaptam beutalót vérvételre, ám hiába kérdeztem, nem mondták, hogy mégis mikor menjek...

Legközelebb a 10. héten megyek vissza az orvoshoz, addigra csináltassam meg a vérvételt, vagy ráér a 12. hét környékén?

2012. dec. 16. 14:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem kérdezz rá telefonon, vagy a védőnődnél.

Nekem 16 hetesen az AFP volt az első vérvétel, de úgy gondolom, hogy ahhoz még korai lenne a beutaló.

2012. dec. 16. 14:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én egy héttel vagyok fiatalabb terhes mint te. Az én orvosom azt mondta, ha van időm és energiám az ünnepek előtt és közben megcsináltatni akkor nyugodtan de ráérek már januárban.

2012. dec. 16. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!