Kétségbe estem, nem tudom mit tegyek! Mi tévő legyek?
Most vagyok 7 hetes 5 napos várandós, van egy három éves kislányom, illetve egy kétéves kislányom!
3 Éves kislányomat sajnos tegnap autizmussal diagnosztizálták! Nem tudom mi tévő legyek?!
Ti megtartanátok, vagy ebben az esetben elvetetnétek a terhességet???
és ez hogy hogy csak most derült ki ?
milyen jele vannak Nála? sokkal több törődést igényel?
Tervezett baba volt a 3.?
bocsi a sok kérdésért de ezeket h válaszolni tudjak jó lenne látni....
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
a tegnapi tippelőst akkor Te tetted fel igaz?
leírod amiben furcsa volt ??
ha különösebb gondozást nem igényel (ezek szerint nem ) akkor mert vki azt mondta h autista még nem kell "leírni"....
ha ennyire nem észrevehető a dolog sz@rd le a véleményt mert lehet elveteted a bsbát és utána azt mondják bocsi a nagylány mégsem autista akkor mi lesz ??
meg úgy sem tudnád elvetetni a babát szerintem uh inkább nyugodj meg!!! nem lesz baj a naggyal sem szerintem ha ennyire nem észrevehető a dolog!!!!
mellesleg én tippeltem tegnap neked....írtam h többnek látszol meg h én még lapcsánkra vagyok....
3 éves kislány 1.5 éves kisfiú anyukája és 6 hetes kismama....
Nem akarok hülyeséget írni, de azt vettem észre, hogy ez az autizmus most annyira "divat" betegség...tényleg nem akarok ezzel senkit felháborítani, de minden apró jelről már azt hiszik, hogy autista a gyerek.
Ahogy előttem is írták, szerintem ne görcsölj rá ennyire, mert ha nagy baj lenne a kislánnyal,akkor az egyértelmű lenne szerintem és nem ilyen, hogy egyik doki ezt mond,a másik meg azt.
Lehet nincs is semmi baja, csak van 1-2 jel ami az autistáknál is jelentkezik, de lehet ez nálatok csak a korral jár és majd elhagyja.
Főleg ha így vártátok a 3.babát is,akkor tuti nagy lelki törést okozna ha elvetetnéd!!
Szerintem se vetesd el. Majd írj légyszi, hogy miként döntöttél.
3kissrác anyukája
Ne vetsd el szerintem. Egyáltalán nem biztos, hogy a 2 kicsi is az/az lesz.
Egyébként engem is érdekelne, hogy milyen jelei voltak, mert az én lányom is néha furán viselkedik és kissé le van maradva a korához képest. De úgy tudom, hogy csak 3 évesen tudják ténylegesen diagnosztizálni, előtte csak rá utaló jelek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!