Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki adjon már vmi tanácsot...

Valaki adjon már vmi tanácsot PCO-ra annyira kétségbe vagyok esve? Mit próbáljak meg? Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 16:14
 1/6 anonim ***** válasza:
3-as kezelés: metformintartalmú gyógyszer, mozgás, diéta. Endokrinológushoz elmenni.
2011. jan. 31. 17:52
 2/6 Manka68 ***** válasza:

CH diéta és cukorgyógyszer, amit endokrinológus ír fel terheléses vércukor és inzulin vérvétel után. Persze csak akkor, ha gond van vele. de PCO-soknak szokott vele gond lenni.

Helyretesz rendesen.

2011. jan. 31. 17:52
 3/6 anonim ***** válasza:

nagyon sok kérdés volt már itt erről, keress rá!

Nézd meg a pcos.hu oldalt!

Legfontosabb, hogy ne keseredj el és ne add fel.

Nekem is a merckformin, diéta és mozgás vált be, most várom a második gyermekem :-)

Hajrá!!!!!

2011. jan. 31. 20:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! nagyon nehéz. További válaszok is érdekelnek még!
2011. jan. 31. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is PCO-s vagyok. Nekem sajna nem jött be a diéta , mozgás, de ártani se árt! Azóta is folytatom, és endokrinológus feltétlen menj el, mert az egyik tünete a PCO-nak a pajzsmirigy-alulműködés, ami akadályozza a teherbe esést és ha netán sikerül, akkor pedig a babával lehet nagy gond, testi-szellemi pajzsm.-alulműködés esetén. A fogamzásgátló tabletta 3 hónapi szedése is bevállhat, de az azt követő hónapban azonnal meg kell, hogy foganjon. Neked is rendszertelen a menszid és súlyproblémákkal küzdessz? Mert nekem ezek vannak, plusz pajzsmirigy, így meddőségibe jártam, ott sikerült teherbe esnem, de sajna koraszülés miatt elveszítettem a babáimat, viszont helyretette a hormonjaim, (jógáztam is akkortájt) és 3 hónap alatt teherbe estem a kisfiammal,most 15 hónapos, de a szülés óta megint nincs menszim... Sok sikert!
2011. febr. 2. 13:47
 6/6 anonim ***** válasza:

mindig riogattak a dokik h nem lesz egyszerű therbe esni..elmentem 2009februárban endokrinologushoz,de májfunkciós problémák miatt nem szedhettem gyógyszert.abba kellett hagyni a fogamzásgátlót is emiatt.

mondom terhes ugysem lehetek,ha mégis az csak öröm,ugyh nem védekeztünk azóta.ez márciustól volt.augusztusban terhes lettem.spontán,próbálkozás és "gyerekgyártási szándék"nélkül,persze borzasztó nagy öröm volt!!ugy,h elöte 2009ben 3 mensim volt...vannak csodák,nem szabad feladni és elkeseredni!!!most szeretnénk tesót,de lehe h rá éveket kell várni..kiderül:)

2011. febr. 3. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!