Valaki adjon már vmi tanácsot PCO-ra annyira kétségbe vagyok esve? Mit próbáljak meg? Mi tévő legyek?
CH diéta és cukorgyógyszer, amit endokrinológus ír fel terheléses vércukor és inzulin vérvétel után. Persze csak akkor, ha gond van vele. de PCO-soknak szokott vele gond lenni.
Helyretesz rendesen.
nagyon sok kérdés volt már itt erről, keress rá!
Nézd meg a pcos.hu oldalt!
Legfontosabb, hogy ne keseredj el és ne add fel.
Nekem is a merckformin, diéta és mozgás vált be, most várom a második gyermekem :-)
Hajrá!!!!!
mindig riogattak a dokik h nem lesz egyszerű therbe esni..elmentem 2009februárban endokrinologushoz,de májfunkciós problémák miatt nem szedhettem gyógyszert.abba kellett hagyni a fogamzásgátlót is emiatt.
mondom terhes ugysem lehetek,ha mégis az csak öröm,ugyh nem védekeztünk azóta.ez márciustól volt.augusztusban terhes lettem.spontán,próbálkozás és "gyerekgyártási szándék"nélkül,persze borzasztó nagy öröm volt!!ugy,h elöte 2009ben 3 mensim volt...vannak csodák,nem szabad feladni és elkeseredni!!!most szeretnénk tesót,de lehe h rá éveket kell várni..kiderül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!