Kétségbe vagyok esve, mi téveő legyek ha egyik szak se indult amit megjelöltem?
Figyelt kérdés
van egy okj-s vizsgám már( ami semmit nem ér), szóval még egy nem lenne ingyenes
pótfelvételivel szintén csak költségtérítéses képzésre tudok jelentkezni
dolgozni nem akarok elmenni, mert ezzel a képzéssel nem is nagyon tudnék sehova elmenni meg hát tanulni akarok
sminkes szakmát kitanulnám, nem tudom létezik ilyen vajon ingyen valahol?
2012. júl. 30. 18:12
1/4 anonim válasza:
Tudomásom szerint sminkelni a "kozmetikus" szakma keretein belül tanulnak.
2/4 A kérdező kommentje:
de van külön ilyen h valaki csak sminkel
Ha írok fellebbezést, hogy nekem a pontom elég lenne valahova de egyik szakom se indult és anyagi helyeztünk nem engedi meg a költségtérítéses képzést akkor lehet valami esélyem?
2012. júl. 30. 18:45
3/4 anonim válasza:
mar csak potfelveteli maradt sajnos...
4/4 anonim válasza:
3 éve én is így jártam. kémia szakra jelentkeztem és nem indult. egy egész éven át várhattam, hogy újra felvételizhessek. de természetesen még egy bocs haver levelet se kaptam senkitől és a jelentkezéshez kifizetett 9000 ezremet se láttam vissza. most már nem érdekel a dolog, de akkor nagyon dühös voltam (főleg hogy annyi pontom volt, hogy bármelyik más egyetemre is befértem volna az országba, csak nem tudtam elköltözni, ezért nem is jelölhettem másikat) így vágom mit érezhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!