10 hetesen már megnyugodhatok? Kissebb már az esélye a vetélésnek?
A kolléganőm betöltötte a 12. hetet, mikor elvesztette.
Én is nagyon paráztam, mert vérömlenyem volt, meg nagyon fájt a hasam hetekig.
Eddig minden rendben, remélem így is marad.
Nagyon igyekezetem pozitívan gondolkozni, az fontos...
Kedves Utolsó Hozzászóló! Ezt a méhlepényes dolgot ki mondta, hogy attól függ a reggeli rosszullét? Első terhességemet csak annyira hánytam végig naponta több alkalommal, hogy még a szülőszobán is kaptam hánytálat. Most is már a 3. trimeszterben vagyok, de még mindig hányok reggelente többször is.
Vetélés. A 12. hét nem garancia semmire! 14 hetesen vetéltem el, de olyat is ismerek, akinek 24 hetesen megindult a szülés és sajnos akkor még életképtelen a baba a kinti életre. Ne parázz ezen, mert nem tesz jót. Én is pozitívan álltam hozzá, pedig gondolhatod, hogy milyen ideges voltam minden UH-n, hogy nehogy megint megtörténjen! Főleg mikor megláttam, hogy ugyanaz a szonográfus páros fogad, mint amikor közölték a rossz hírt.
Állj úgy a dologhoz, hogy minden rendben van és minden rendben lesz. Ha nehezen megy elterelni a gondolataidat találj valami változatos hobbit. Pl fejts rejtvényt és ott tuti másra koncentrálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!