Ha 1 hetet késik a menses, teszteltem, halványan pozitiv a terhességi teszt, másnap mégis megjött. Ezt spontán vetélésnek hivják?
Vagy csak annyi, hogy késett??? Illetve nekem már kettő ilyen is volt az utóbbi hat hónapban. Egyszer 4 napot, egyszer megy egy hetet késett, mind a kétszer halványan pozitiv a teszt, utána mégis megjön.
Szedjek valamit,hogy megmaradjon a terhesség?homeopátiát, teát? köszi a válaszokat mindenkinek
szerintem menj el dokihoz kivizsgálásra, ha kétszer is előfordult. lehet, hogy hormonpótlásra van szükséged - de persze ezt a doki sokkal jobban fogja tudni, itt mi csak tippeket tudunk adni.
amúgy palástfű segíthet a progeszteron-ösztrogén szint beállításában, de ne orvos HELYETT idd, hanem kiegészítő megoldásként.
azt is mondtad neki, hogy kétszer is volt + teszted, de mégis megjött?
mindenesetre a palástfű megér egy próbát szerintem, vetélés ellen (is) ajánlják, keress rá. Bár én ragaszkodnék a helyedben egy alapos kivizsgáláshoz, valami oka biztosan van, ha nem marad meg a baba, és ha megtalálják, legalább tudnak tenni ellene valamit.
ugyanúgy lehet az apával is baj, nem csak az anyával, és mégis létrejöhet a terhesség, csak nem fejlődik, elhal, kilökődik. ezt így nem lehet megmondani szerintem.
az alacsony progi szinttel szerintem kellene valamit kezdeni, én még mindig azt mondom, hogy orvos és alapos kivizsgálás. a többi homeos cucc meg csak támogatásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!