26 hetesen mennyire kell érezni a babát?
Figyelt kérdés
Én nem láttom ahogy a hasam el deformálodik se nem érzem ha a babám megfordul vagy pl hogy kinyomja valamilyét.
Érzem ahogy rugdos inkább reggel és este mert napközben folyamatosan dolgozom.
Tegnap apuka is érezte másodszorra de csak egyszer.
Van rajtam pici felesleg és mellsőfali a méhlepényem.
Szerintetek baj lehet vagy mikor fogom én is érezni ezeket?
2012. dec. 17. 19:46
1/2 anonim válasza:
Szia! Én is javarészt csak a rugdosást érzem! Eddig 2szer nyomta ki magát! Éjjel pedig megfordult de ezt is onnan tudom hogy rosszul éreztem magam és elmentem dokihoz ő mondta hogy a baba fordult és az nyom valamit és kényelmetlen! Úgyhogy én is csak a rúgást érzem mondjuk én egész nap! Nincs nálad se semmi baj! Boldog babavárást:-) üdv 29hetes kismama
2/2 anonim válasza:
szia!
én is 26 hetes vagyok,de pl én nekem elég fájdalmas az ahogy forog bennem,és van h egésznap rúg. most pl a húgyhólyagomon ugrál és ez rendesen fáj!!
de nekem 3. baba így lehet h "érzékenyebb" vagyok már!:)
úgyhogy nyugi!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!