16 gyerek után ismét terhes. Láttátok a riportot?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla? Meghatónak, szívhez szólónak próbálták beállítani, ahogy sok zsák játékot vittek a gyerekeknek a tévések, szerintem mégis bicskanyitogató volt...2012. dec. 17. 15:19
31/37 anonim válasza:
Lehet, hogy gonosz vagyok, de mélységesen felháborított! Helyesek a gyerekek, de nagyon sajnálom őket, hogy ilyen családban kell élniük, ahol a nagyobb testvéreik figyelmére és vadidegenek adományára kell hagyatkozniuk. Mindenütt a penész, talpalatnyi hely sincs, mégis mire és hová szüli a 17.-et (és ki tudja, hány lesz még a jövőben? Aki eddig nem tudott megállni, az majd most meg fog?) Ráadásul úgy gyártják a következőt, hogy X gyerek van mellettük az ágyban??? Rettentően felelőtlen emberek ezek!
32/37 anonim válasza:
Ez szerintem durva.Mi meg 150e-ből nem merünk 2 gyereket vállalni.Meg hogy férhetnek el 19-en ekkora házba?Nem az az anyuka vagyok,aki mindenből újat,drágát,luxust meg vegyek.De szerencsétlen gyerekeknek van egyáltalán 1 saját játékuk vagy ruhájuk?Nem azért de az anyukán nem úgy látszott,mintha várta volna a babát.Ahhoz képest,hogy nem akart egy gyereket sem,jól belejött.
33/37 anonim válasza:
Láttam és a gyerekek gyönyörűek!
De szörnyű, hogy milyen körülmények között élnek és felháborító az a penészes fal, gondolom milyen egészséges lehet! :-( Tavaly nem azt mondta, hogy nem akar többet, mert az utolsó baba beteg lett?
34/37 anonim válasza:
Miért nem köttette el magát már rég?
35/37 anonim válasza:
Az biztos igaz h több gyereke van mint foga!!!!!
Egyedül a gyerekek azok akik ennek a levét megisszák, hiszen nem ők kérték h világra jöhessenek és mégis 2 felelőtlen ember agyhiánya miatt kell így élniük. Gratulálok!!!
36/37 anonim válasza:
Szerintetek ha annyi pénzt kapna a gyerekekért, vagy a pénzért szül, akkor miért így élnek?
Nem merek 2. gyereket vállalni 15o ezerből - no comment.. épp erről beszéltem. Mindenkinek magánügye, h hány gyereket akar, de nem fogja a pénzre, ha nem akar másodikat.
37/37 anonim válasza:
Szerintem inkább azok élnek jól, akik nem vállalnak 2., 3. gyereket, mert jajjj csak 2-3-4-5-6-7oo ezret keresnek, aztán mire megkeresik a 1,5 milliót, ami mellett vállalni mernének, kifutnak az időből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!