16 gyerek után ismét terhes. Láttátok a riportot?
Nekem undorító ez az egész, és elmondom miért, de először is leírom, hogy mi ami a legjobban zavar? Együtt alszanak 10en egy szobában? Vajon a kedves szülők hol csinálták meg azt a sok gyereket?
Na de amit a legjobban felháborít, hogy szerintem ez teljesen nyilvánvalóan a segélyek nagyságára, a családi pótlék növelésére és hogy a gyes továbbra is jusson, mert hát mi lesz velük, ha egyszer csak minden gyerek kiszáll a fészekből, nem lesz családi, gyes, meg segély!!!
Amíg tud szül, hogy minél tovább kapja a pénzt! Komolyan senki se gondolja komolyan, hogy ezt ő így akarta??? Hogy a mély szegénységbe szül 17 gyereket? De végül is nem halnak éhen, mert ennyi gyerekkel már szinte mindent ingyen kapnak! Gratulálok! Csak így tovább és még biztatjuk is az ilyen gondolkozást!
Meg amikor kérdezi a riporter hogy boldogok e és akkor rávágja a nő hogy Ő IGEN...a gyerekek meg...(itt tartott egy szünetet) hát a gyerekek is...
na ja ebből is kiviláglott hogy a gyerekek boldogságára meg hogy milyen nekik egymásra vigyázni meg ajándék nélkül felnőni (hogy náluk szülinapkor sincs semmi ajándék) nagy ívben carik...
felháborítónak tartom ezt, hozzáteszem nem a gyerekeket, hanem a csököttagyú szülőket.
Mi meg a párommal azon vergődünk, hogy majd egyet (ha lesz), hogy fogunk eltartani.
Párom dolgozik éjjel nappal ,hogy legyen mit ennünk, én munkát keresek mindenhol már wc pucolást is elvállalnám, hogy dolgozhassak, de nincs.
Ezek meg szaporodnak mint a nyulak. az ilyen embereket nem érdekli, hogy mi lesz a gyerekkel csak ebből legyen pénz. Hihetetlen.
én azon tátottam el a számat, hogy mindegyik gyerekre egyformán jut idő. ezt a gyerekek meg is cáfolták gyorsan, mivel ők vigyáznak egymásra, az idősebbek nevelik a kisebbeket.
persze, hogy "boldogok", hiszen nem ismerik azt az érzést, amikor a szülő több figyelmet fordít rájuk napi 20-25 percnél fejenként.
könyörgöm! általánosban egy 17 fős osztályba jártam... nekem kiverte a biztosítékot az biztos.
meg azon csodálkozom, hogy a gyermek jólétisek, hogyhogy nem veszi el tőlük a gyerekeket abból a putriból?? tiszta penész minden, nem hiszem, hogy ez egészséges lenne. mennyi ideig tartana hypos vízzel áttörölni a falakt? ha nem is az anya csinálja meg az állapotára való tekintettel, de az apa, vagy az idősebb gyerek meg tudná csinálni. vagy egy tisztasági meszelés sem olyan drága... de neeem, nekik jó így.
Boldogok?
Anya: Én igen!
És a gyerekek?
Anya: Azok alapból!
Boldogok a gyerekek, mert:
- 18-an (hamarosan 19-en), laknak egy 2 szobás tanyán
- mert a szüleiknek ruhára nem telik és adományokból tartják fenn magukat
- mert míg egyik tanul, addig a másiknak figyelni kell a kisebbekre, hiszen 2 szülő hogy is figyelhetne már egyszerre tízen X gyerekre
- hamarosan még többen lesznek, még kevésbé fognak elférni, még nagyobb lesz a nyomor
- nem tudják, csak sejtik, hogy talán holnap nem jön adomány, talán holnap nem lesz mit enni
- mert már 2. alkalommal mutatják ország világnak őket, hogy dolgozni nem, de szaporodni azt tudnak.
Semmi meghatót nem találok ebben az egészben. Pofámról lesülne a bőr, ha a gyerekeim csak jólelkű adományozók által tudnám fenntartani, és ennek tudatában is még vállalnék gyereket. Soha! Nem tudom, nem akarom elhinni, hogy valaki csak szeretetből képes egy ilyen helyre ennyi gyereket szülni. Ez már rég nem szeretet. Szerintem ez az egész már csak a pénzről szól, hogy mennyi támogatást kapnak az államtól, csak mert ennyi gyerekük van. Én a körülményeket nem tartom megfelelőnek, elvenném a gyerekeiket. Sajnálom, de így gondolom. Nem kell minden gyereknek külön hálószoba, külön fürdőszoba, de nem értem, hogy is lehet 2 szobában majdnem 20-an élni? Egymáson alszanak és akkor kicsi a rakás, vagy mi? Nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!