Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 gyerek után ismét terhes....

16 gyerek után ismét terhes. Láttátok a riportot?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla? Meghatónak, szívhez szólónak próbálták beállítani, ahogy sok zsák játékot vittek a gyerekeknek a tévések, szerintem mégis bicskanyitogató volt...
2012. dec. 17. 15:19
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem az a legdurvább, hogy azzal kezdi a nő, hogy mikor megtudta, hogy ők vannak, akkor már mozogtak... El tudom képzelni, milyen szellemi szinten lehet.
2012. dec. 17. 16:40
 22/37 anonim ***** válasza:
92%
21-es totál egyetértek ez nekem is marhára megütötte a fülemet...nagyon képben lehetett akkor mindennel ha már ő csak akkor vette észre amikor mozgott.. gratulálok. Amúgy vki írta mennyi a családi pótlék annyi gyerekre. Azért arra gondoljunk h mondta az egyik már 21 éves szóval rá már nem is kap. Itt vagyok én is most várom az első babámat és nagyon meggondolom h mint hogyan és néha elgondolkodom h jól tettük-e mert meg lesz-e mindene nem kell majd nélkülöznie semmit. És még sorolhatnám sokáig. Más mint ez a nő is aki csak úgy nyomja kifele semmi felelősségérzete nincs mást nem tudok mondani. Majd az emberek segítenek. Persze ez mind szép és jó. De ebből nem lehet megélni. Olyan putriba gyereket nevelni ahol egymás szájában élnek szörnyű. Lehet én vagyok a kegyetlen de ez nem normális családi élet. Azok a gyerekek felnőnek és kell a saját tér. Akkor mi lesz? Mert még kicsik el vannak egymás mellett. Vagy ha egyetemre akar menni? Ki fizeti majd??? AZt is adományokból??? Szörnyű. Könyörgöm és ilyen van!!!!!!! Elrettentő!!!
2012. dec. 17. 16:46
 23/37 anonim ***** válasza:
92%

Nekem undorító ez az egész, és elmondom miért, de először is leírom, hogy mi ami a legjobban zavar? Együtt alszanak 10en egy szobában? Vajon a kedves szülők hol csinálták meg azt a sok gyereket?

Na de amit a legjobban felháborít, hogy szerintem ez teljesen nyilvánvalóan a segélyek nagyságára, a családi pótlék növelésére és hogy a gyes továbbra is jusson, mert hát mi lesz velük, ha egyszer csak minden gyerek kiszáll a fészekből, nem lesz családi, gyes, meg segély!!!

Amíg tud szül, hogy minél tovább kapja a pénzt! Komolyan senki se gondolja komolyan, hogy ezt ő így akarta??? Hogy a mély szegénységbe szül 17 gyereket? De végül is nem halnak éhen, mert ennyi gyerekkel már szinte mindent ingyen kapnak! Gratulálok! Csak így tovább és még biztatjuk is az ilyen gondolkozást!

2012. dec. 17. 17:25
 24/37 anonim ***** válasza:
94%

Meg amikor kérdezi a riporter hogy boldogok e és akkor rávágja a nő hogy Ő IGEN...a gyerekek meg...(itt tartott egy szünetet) hát a gyerekek is...

na ja ebből is kiviláglott hogy a gyerekek boldogságára meg hogy milyen nekik egymásra vigyázni meg ajándék nélkül felnőni (hogy náluk szülinapkor sincs semmi ajándék) nagy ívben carik...

2012. dec. 17. 17:30
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
23-as vagyok! Ne értetek félre, dédmamáink idejében, még sok nagy család volt, de akkor még más idők jártak! Akkoriban a legtöbb családnál legalább 4-5 gyerek volt, nem volt nekik furcsa, hogy sok testvérük van! De manapság egy kisgyereken is sokkal több teher van az iskolában, mint annak idején. Nem azt mondom, hogy valaki ne akarjon sok gyereket! Ha megteheti, hát csinálja, de legyen rá keret és nem a segélyt várja, és ne a nagyok neveljék fel a kicsit, hanem a szülők!
2012. dec. 17. 18:19
 26/37 anonim ***** válasza:
92%

felháborítónak tartom ezt, hozzáteszem nem a gyerekeket, hanem a csököttagyú szülőket.

Mi meg a párommal azon vergődünk, hogy majd egyet (ha lesz), hogy fogunk eltartani.

Párom dolgozik éjjel nappal ,hogy legyen mit ennünk, én munkát keresek mindenhol már wc pucolást is elvállalnám, hogy dolgozhassak, de nincs.

Ezek meg szaporodnak mint a nyulak. az ilyen embereket nem érdekli, hogy mi lesz a gyerekkel csak ebből legyen pénz. Hihetetlen.

2012. dec. 17. 19:05
 27/37 anonim ***** válasza:
47%
Nekem nagyon tetszett a riport, szerintem szeretik nagyon a gyerekeket, egymást, jól vannak nevelve. Persze ez már a másik véglet, de nálam az is kiveri a biztosítékot, amikro azon sírnak, h nem tudnak felnevelni 1-nél több gyereket, mert csak 1 kosijuk van meg csak 3 szobás a házuk.
2012. dec. 17. 21:36
 28/37 anonim ***** válasza:
92%
Én azt hiszem a házonkívülben láttam a riportot. Kövezzetek meg, de engem nagyon felhúzott! Folyamatosan azon gondolkodtam, hogy miért nem adta legalább örökbe szerető és törődő szülőknek, ahol kapnak egy kis figyelmet. Ott ugyanis egymást nevelik a gyerekek! A végén meg említette a nő, hogy 18.-at már nem tervez, hogy a többi 17nek MINDENT MEG TUDJON ADNI!! Kérdem én ez kettő után miért nem jutott eszébe? Mert nem hiszem el, hogy 17 gyermeknek tud elegendő figyelmet biztosítani. Abban a szobában vagy tíz gyerek alszik, a többi a felnőttel, most gondoljátok csak el, hogy hony gyermek hallotta, hogy hogy készül épp valamelyik testvére??
2012. dec. 17. 23:26
 29/37 anonim ***** válasza:
90%

én azon tátottam el a számat, hogy mindegyik gyerekre egyformán jut idő. ezt a gyerekek meg is cáfolták gyorsan, mivel ők vigyáznak egymásra, az idősebbek nevelik a kisebbeket.

persze, hogy "boldogok", hiszen nem ismerik azt az érzést, amikor a szülő több figyelmet fordít rájuk napi 20-25 percnél fejenként.

könyörgöm! általánosban egy 17 fős osztályba jártam... nekem kiverte a biztosítékot az biztos.

meg azon csodálkozom, hogy a gyermek jólétisek, hogyhogy nem veszi el tőlük a gyerekeket abból a putriból?? tiszta penész minden, nem hiszem, hogy ez egészséges lenne. mennyi ideig tartana hypos vízzel áttörölni a falakt? ha nem is az anya csinálja meg az állapotára való tekintettel, de az apa, vagy az idősebb gyerek meg tudná csinálni. vagy egy tisztasági meszelés sem olyan drága... de neeem, nekik jó így.

2012. dec. 18. 07:56
 30/37 anonim ***** válasza:
93%

Boldogok?

Anya: Én igen!

És a gyerekek?

Anya: Azok alapból!

Boldogok a gyerekek, mert:

- 18-an (hamarosan 19-en), laknak egy 2 szobás tanyán

- mert a szüleiknek ruhára nem telik és adományokból tartják fenn magukat

- mert míg egyik tanul, addig a másiknak figyelni kell a kisebbekre, hiszen 2 szülő hogy is figyelhetne már egyszerre tízen X gyerekre

- hamarosan még többen lesznek, még kevésbé fognak elférni, még nagyobb lesz a nyomor

- nem tudják, csak sejtik, hogy talán holnap nem jön adomány, talán holnap nem lesz mit enni

- mert már 2. alkalommal mutatják ország világnak őket, hogy dolgozni nem, de szaporodni azt tudnak.

Semmi meghatót nem találok ebben az egészben. Pofámról lesülne a bőr, ha a gyerekeim csak jólelkű adományozók által tudnám fenntartani, és ennek tudatában is még vállalnék gyereket. Soha! Nem tudom, nem akarom elhinni, hogy valaki csak szeretetből képes egy ilyen helyre ennyi gyereket szülni. Ez már rég nem szeretet. Szerintem ez az egész már csak a pénzről szól, hogy mennyi támogatást kapnak az államtól, csak mert ennyi gyerekük van. Én a körülményeket nem tartom megfelelőnek, elvenném a gyerekeiket. Sajnálom, de így gondolom. Nem kell minden gyereknek külön hálószoba, külön fürdőszoba, de nem értem, hogy is lehet 2 szobában majdnem 20-an élni? Egymáson alszanak és akkor kicsi a rakás, vagy mi? Nem értem...

2012. dec. 18. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!