Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 gyerek után ismét terhes....

16 gyerek után ismét terhes. Láttátok a riportot?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla? Meghatónak, szívhez szólónak próbálták beállítani, ahogy sok zsák játékot vittek a gyerekeknek a tévések, szerintem mégis bicskanyitogató volt...
2012. dec. 17. 15:19
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
94%
Bocsi megnéztem...ez is kiveri a biztosítékot nálam: hogy megy a tanulás? hát egyikünk tanul másik vigyáz addig a többiekre(????) jaaaj ez egy gyerek feladata de most komolyan?? Amúgy szépek ezek a gyerekek nagyon.
2012. dec. 17. 15:51
 12/37 anonim ***** válasza:
93%

Köszi a linket, megnéztem:D

Hááát... van ilyen. Azért nem semmi ennyi gyereket megszülni, etetni...

Én nem vállalnék soha ennyit. Nekem a 3 bőven elég lesz, esetleg még egy negyedik:)

2012. dec. 17. 15:51
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

csak annyit fűzök hozzá, hogy a gyerekek nagyon szépek :)

nekem icipicit sok lenne, mi max 2 gyereket merünk bevállalni, bőven elég lesz róluk is gondoskodni. bár ha a következő baba esetleg ikerpár lesz amiatt biztos nem vetetem el. számomra az ideális család 4 (ikrek esetén 5) főből áll. én ezt hoztam otthonról.

egyébként nagymamámék is ennyien voltak testvérek azt hiszem, de nem tudom biztosan. :)

2012. dec. 17. 15:55
 14/37 anonim ***** válasza:
93%

Láttuk mi is a férjemmel.. Jó volt látni a gyerekek örömét amikor bontogatták a csomagokat, DE fel nem foghatom, hogy hogy tud így gondolkozni egy felelős édesanya.. többen összezsúfolva egy vastagon penészes házban stb.. Látszott rajtuk hogy szeretik a gyerekeket.. de azért volt egy félmondata, hogy a nagyobbak már néha lázadnak, hogy ez nincs az nincs, meg a közösségben is kaphatnak hideget-meleget.

Megértem azt is aki vallási okból nem védekezik, de azért 17 gyereknél már elgondolkoznék.. vagyis nem 17nél hanem max 10nél.. és inkább azt a keveset annak a 10nek adom..

Kicsit kétes érzéseket keltett bennem, mert sajnáltam őket, ugyanakkor pedig nem egy olyan család volt, akik egyik napról a másikra vesztettek el mindent, hanem eleve ebbe a nyomorba tudatosan készül a 17. gyermek.. és ez így nem helyénvaló, még akkor sem ha van szeretet, mert a másik tizensok gyermekre is gondolni kell.

2012. dec. 17. 16:01
 15/37 anonim ***** válasza:
90%

Egy biztos, hogy nyugdíja nem lesz a nőnek, mert több mint 20 éve gyesen van, kemény. Mi lesz akkor, ha az összes gyerek főiskolára akar majd menni, mert miért ne mehetnének?

Most 42 éves a nő, 45-46 lesz, mire a most születő gyerek betölti a 3-at és mehet dolgozni, ha addig még nem szül. Ki fogja felvenni dolgozni? Ja, mehet anyaságira is, tök jó. Még nyugdíjasan is anyaságin lesz:) Végül is mi adófizetők tartjuk el őket. Kár, hogy a párjáról nem beszéltek, hogy ő mivel foglalkozik.

2012. dec. 17. 16:04
 16/37 anonim ***** válasza:
92%
Úgy emlékszem volt szó a párjáról, hogy közmunkákból kap pénzt. Talán a riport elején vagy valahol említették.. de 18 emberre megkeresni a harapnivalót közmunkából..háááát bár igaz hogy ott a családi is már nagy összeg, de hát akkor is.
2012. dec. 17. 16:06
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
17 gyerekre 272 ezer forint a családi. Ez nem olyan sok, ennyi gyerekre szerintem. Gondolom oviban, iskolában ingyen esznek, ingyen tankönyv. Ruhákat gondolom elég sokat örökölnek egymásról, ami olyan állapotban marad, de a cipők azért jobban elhasználódnak! Hát, fene tudja. Azért a penésszel csinálhatnának valamit, mert egy újszülöttet nem lehet penészes szobába tenni, meg amúgy se tesz jót. Meg azért a konyhát megcsinálhatták volna. Lehet most arra várnak, hátha egy szobafestő látta a riportot és ingyen megcsinálja nekik. Végül is minek dolgozni, a 272 ezer, +46 ezer közmunka pénz, pont elég, hogy ne halljanak éhen. Amúgy a gyerekek tényleg nagyon szépek és igen látszik, hogy nem éheznek, mert az oviban, iskolában kapnak enni, gondolom otthon csak este esznek valami vacsorát. Húúú, hát nem is tudnám, hogy napi szintem hány kg kenyeret kellene venni ennyi embernek:)
2012. dec. 17. 16:22
 18/37 anonim ***** válasza:
90%

Én az 5. válaszoló vagyok megint. Megnéztem a riportot....hát mit is mondjak!

Ez nagyon durva. Szegény gyerekek! Adományok nélkül szinte azt se tudnák, hogy mi az az ajándék! De ez még a legkevesebb.

Még az a kérdés is megfogalmazódott bennem, hogy mikor és hogyan tudják ennyi gyerek és ilyen kis házban megoldani a szex-et, vagyis mikor fogannak meg ezek a gyerekek? Hiszen egy szobában vannak több gyerekkel, mellettük szexelnek, vagy mi...? Ez nagyon gáz, ha így van.

Nekem még csak egy 3 éves gyerekem van, most várom a kistesót (10. hétben vagyok), de még nekünk se volt egyszerű összehozni a kistesót abból a szempontból, hogy időm, energiám nem volt mindig a kis örökmozgó "Duracell-nyuszi" mellett, de legalább mi külön vagyunk a gyerektől, mert van saját szobája, így nem kellett mellette csinálni....hát az nagyon durva lett volna.

2012. dec. 17. 16:24
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
az apa alkalmi munkából "tartja" el a kis családot...
2012. dec. 17. 16:25
 20/37 anonim ***** válasza:
92%

Én rosszul vagyok az ilyenektől. Bár nm néztem meg a riportot, el tudom képzelni...

Mi a francnak szül ennyit, ha nincs pénze eltartani? Nem a 17 gyerekkel van a gond, hanem azzal, hogy nincs rá keretük. Persze, megható, hogy mindenki küldi nekik a csomagot...de talán egy ingyen elkötés kellene, már bocsánat.

2012. dec. 17. 16:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!