16 gyerek után ismét terhes. Láttátok a riportot?
Köszi a linket, megnéztem:D
Hááát... van ilyen. Azért nem semmi ennyi gyereket megszülni, etetni...
Én nem vállalnék soha ennyit. Nekem a 3 bőven elég lesz, esetleg még egy negyedik:)
csak annyit fűzök hozzá, hogy a gyerekek nagyon szépek :)
nekem icipicit sok lenne, mi max 2 gyereket merünk bevállalni, bőven elég lesz róluk is gondoskodni. bár ha a következő baba esetleg ikerpár lesz amiatt biztos nem vetetem el. számomra az ideális család 4 (ikrek esetén 5) főből áll. én ezt hoztam otthonról.
egyébként nagymamámék is ennyien voltak testvérek azt hiszem, de nem tudom biztosan. :)
Láttuk mi is a férjemmel.. Jó volt látni a gyerekek örömét amikor bontogatták a csomagokat, DE fel nem foghatom, hogy hogy tud így gondolkozni egy felelős édesanya.. többen összezsúfolva egy vastagon penészes házban stb.. Látszott rajtuk hogy szeretik a gyerekeket.. de azért volt egy félmondata, hogy a nagyobbak már néha lázadnak, hogy ez nincs az nincs, meg a közösségben is kaphatnak hideget-meleget.
Megértem azt is aki vallási okból nem védekezik, de azért 17 gyereknél már elgondolkoznék.. vagyis nem 17nél hanem max 10nél.. és inkább azt a keveset annak a 10nek adom..
Kicsit kétes érzéseket keltett bennem, mert sajnáltam őket, ugyanakkor pedig nem egy olyan család volt, akik egyik napról a másikra vesztettek el mindent, hanem eleve ebbe a nyomorba tudatosan készül a 17. gyermek.. és ez így nem helyénvaló, még akkor sem ha van szeretet, mert a másik tizensok gyermekre is gondolni kell.
Egy biztos, hogy nyugdíja nem lesz a nőnek, mert több mint 20 éve gyesen van, kemény. Mi lesz akkor, ha az összes gyerek főiskolára akar majd menni, mert miért ne mehetnének?
Most 42 éves a nő, 45-46 lesz, mire a most születő gyerek betölti a 3-at és mehet dolgozni, ha addig még nem szül. Ki fogja felvenni dolgozni? Ja, mehet anyaságira is, tök jó. Még nyugdíjasan is anyaságin lesz:) Végül is mi adófizetők tartjuk el őket. Kár, hogy a párjáról nem beszéltek, hogy ő mivel foglalkozik.
Én az 5. válaszoló vagyok megint. Megnéztem a riportot....hát mit is mondjak!
Ez nagyon durva. Szegény gyerekek! Adományok nélkül szinte azt se tudnák, hogy mi az az ajándék! De ez még a legkevesebb.
Még az a kérdés is megfogalmazódott bennem, hogy mikor és hogyan tudják ennyi gyerek és ilyen kis házban megoldani a szex-et, vagyis mikor fogannak meg ezek a gyerekek? Hiszen egy szobában vannak több gyerekkel, mellettük szexelnek, vagy mi...? Ez nagyon gáz, ha így van.
Nekem még csak egy 3 éves gyerekem van, most várom a kistesót (10. hétben vagyok), de még nekünk se volt egyszerű összehozni a kistesót abból a szempontból, hogy időm, energiám nem volt mindig a kis örökmozgó "Duracell-nyuszi" mellett, de legalább mi külön vagyunk a gyerektől, mert van saját szobája, így nem kellett mellette csinálni....hát az nagyon durva lett volna.
Én rosszul vagyok az ilyenektől. Bár nm néztem meg a riportot, el tudom képzelni...
Mi a francnak szül ennyit, ha nincs pénze eltartani? Nem a 17 gyerekkel van a gond, hanem azzal, hogy nincs rá keretük. Persze, megható, hogy mindenki küldi nekik a csomagot...de talán egy ingyen elkötés kellene, már bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!