Van itt olyan nő, akinek az orvosa azt mondta, h terhes és a terhességi csík is ezt mutatta, de végül nem lett gyerek?
Figyelt kérdés
Ha volt ilyen, akkor mitől következett be?2012. dec. 14. 16:30
1/5 anonim válasza:
Igen, inapparens terhességem volt. Megtörtént a megtermékenyülés és elkezdődött a beágyazódás, de nem tudott befejeződni, azt mondta az orvos, hogy beágyazódás után 4-5 nappal felszívódott. Megvolt a pozitív teszt, a megvastagodott méhnyálkahártya, de semmi mást nem látott már uh-al, csak valami halvány árnyékot, ami talán petezsák-darabka volt. 8 napot késett a menstruációm, akkor mentem ügyeletre (mert a pozitív tesztek miatt azt hittem, ez vetélés - végülis az volt, mert akkor ürült ki minden.)Kémiai terhességnek nevezte magyarul.
3/5 A kérdező kommentje:
Na de ezek az elvetélések mitől vannak?
2012. dec. 14. 20:04
4/5 anonim válasza:
Nekem azt mondta a doki, hogy általában ilyenkor vmilyen nagyon durva kromoszóma-rendellenesség van, tkp. természetes szelekció a vetélés. De történhet azért is, mert nagyon alacsony a progeszteron-szint, és pont az kellene ahhoz, hogy a megvastagodott méh-nyálkahártyát fenntartsa.
De biztos vannak más okok is, én csak ezt a kettőt ismerem saját tapasztalatból.
5/5 anonim válasza:
2. vagyok.
Nálam nem derült ki. Valószínűleg egy gyógyszer károsította annyira, hogy elment. Hormon probléma nem hinném, hogy fennállt, mivel utána sikerült újra teherbe esni, és sikerült is kihordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!