Mi az ami fontos, hogy meglegyen a babának mire megszületik? Tudnátok nekem listát küldeni, mi az amit be kell szerezni mire eljön az idő?
Szia! :)
Mit vigyél a kórházba a szüléskor?
Várandós anya gondozási kiskönyve, TB kártya, személyi igazolvány, házassági anyakönyvi kivonat, vagy ha még nem vagytok házasok, akkor apasági nyilatkozat.
Én készültem a császármetszésre, ezért „nagyibugyikat” is vásároltam. Ezt nálunk szigorúan vették, leteremtették azokat a császáros kismamákat, akik nem rendelkeztek ezzel. Fontos, mert magas a dereka, és nem dörzsöli a vágást! Intim betét, wc ülőkepapír (én 80 Ft-ért vettem 10 db-ot), wc papír, szappan, tusfürdő, sampon, testápoló, fogkefe, fogkrém, fürdőköpeny, 2-3 db törülköző, papucs (egy a szobai tartózkodáshoz, egy a fürdéshez), 2-3 db szoptatós melltartó, 1-2 db szoptatós (elöl gombolós) hálóing, melltartó betét, mellbimbóvédő krém, esetleg mellbimbó védő/kiemelő. Mellszívó. Egyelőre csak ennyi jutott az eszembe.
Azért van pár dolog benne, amit én személy szerint feleslegesnek tartok, de benne van az is, ami szerintem feltétlen szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!