Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 12. heti uh. -n a "valószínű...

A 12. heti uh. -n a "valószínűbb" hogy lányt mennyire vehetem biztosnak? Sokan voltatok akinek fiú lett?! A doki nagyon "laposnak" látta, de nem mondta biztosra.

Figyelt kérdés
inkább ilyenkor magukat védig meg azzal, hogy nem mondják biztosabbra?! mert nagyon egyértelműen látszott hogy valami hiányzik :) tudom előfordul hogy tévednek.... de talán nem olyan gyakran?!
2009. aug. 22. 14:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Semennyire ne vedd biztosra.A 12 héten még nem lehet bizton megmondani a nemét uh-n.Nekem a 2 lányommal mindkétszer fiút mondta a 12 hetin,persze nem biztosra:-)
2009. aug. 22. 14:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Még egyáltalán ne éld bele magad,h. lány lesz. A 12. heti uh-n ezt még nem tudják pontosan megmondani, ez inkább csak "tipp" volt. Majd a 18. hetin már biztosabbat tudnak mondani!
2009. aug. 22. 14:50
 3/7 anonim ***** válasza:
semmit nem jelent, max. egy tipp így, az elején. Nekem a 22.héten derült ki.
2009. aug. 22. 15:09
 4/7 anonim ***** válasza:
ilyenkor könnyű összekeverni őket
2009. aug. 22. 15:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem fiút mondtak és az is lett) de ilyenkor még tényleg nem biztos.
2009. aug. 22. 15:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Mivel a külső nemi jelleg a 12. héten alakul ki, ezért még megkukacosodhat. Ilyenkor még nem szoktak mondani semmit!
2009. aug. 22. 16:56
 7/7 anonim ***** válasza:
12. héten 99% fiút mondtak, utána lány lett belőle, úgyhogy érdemlegeset szerintem csak 18. hét után tudnak mondani.
2009. aug. 22. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!