Ha a 18. heti UH-n fiút mondanak, azt már vehetem biztosnak?
Figyelt kérdés
Járt már valaki úgy,h végig fiút láttak és mégis lánya született?2010. aug. 21. 12:50
1/6 anonim válasza:
semmi sem biztos csak ha megszületett és látod a kukacát! Sokszor hallottam/olvastam hogy fiút mondtak mégis Nórika lett:-)
2/6 anonim válasza:
Nekem a 19. héten mondták hogy fiú, de nem nagyon kellett mondani mert egyből látszott a kis kukac.Te láttad? Mert innentől kezdve nem igazán tévedhetnek.
3/6 anonim válasza:
Semmi sem biztos, míg meg nem születik a baba :)
4/6 anonim válasza:
28. hétig fiút láttak mindannyiszor és a 28. heti UH-n közölte a doki, hogy nincs semmi baj a babával, nem izguljak (elkomorodott a doki arca emiatt beparáztam rögtön) csak éppen kislány.
Most megyünk 4D-re mert tisztán szeretnénk látni... :DDD
5/6 anonim válasza:
Nekem is a 18. hetin mondták,hogy kisfiú,és láttuk is a kukit:)Tényleg kisfiú lett:))))
6/6 anonim válasza:
20.hétig fiút mondtak, lányka lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!