En vagyok hisztis vagy a ferjem bunko?
Szules elott mar csak ez a hetem van mindenre sot kis kikapcsolodasra is, szombaton azt hittem kicsit kimozdulunk kettesben leszunk (aznap a lanyunk nincs nagymamazik) erre betette szombatra a kollegajaval valo megbeszelest.. Ide hivta h tudjanak sorozni is kozbe.. Eleg szarul esett h nem gondolt arrra h nekem mar nem lesz lehetosegem kimozdulni es szules utan se tudunk joideig kettesbe lenni.. Ossze is kaptunk..
De szte nincs igazam h o a bunko.. Szte en vagyok onzo. VElemeny?
Szerintem épp most válaszoltad meg a kérdésed. :) "Lehet az en ferjem tul figyelmes az esetek 90%ban," tehát most elfeledkezett róla, de amúgy nem szokott (hozzáteszem, lehet, hogy ő is ideges a baba miatt, ilyenkor képesek pont az ellenkezőjét csinálni, mint amit kéne).
Ő hülyeséget csinált, te meg túlérzékeny vagy - ami jelen esetben érthető.
Itt nem lehet igazságot tenni, mert egyikőtöknek sincs igaza, úgyhogy tessék szépen összebújni, kibékülni, babát várni. :)
Igen nyilvan en is erzekeny vagyok.. :) es o se lehet mindig tokeletes..
Sajnos nekunk alapesetben nincs hetvege.. Csaladi vallalkozas, szoval mindegy h munkanap van vagy epp nincs.
De nem a megbeszelesen akadtam annyira fent, mert az ket ora kb.. Hanem h sorozessel kapcsolta ossze es akkor bizony mar nemtudun hova menni:/ en nem vezethetek most.na meglatjuk mi lesz, ugy csiripeltek amadarak h a sorozes reszet sztornozta a kollegaval, a megbesz marad, de az nem zavar.. Szombaton kiderul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!