Pozitív tesztek, első hetek? '
Sziasztok! Igazabol nincs konkret kerdesem csak 2 hete teszteltem pozitiva(ka)t és kedden voltam az első vizsgalaton, ahol petezsak latszott meg szikholyag. Jövő héten kell visszamennem de nagyon izgulok hogy minden rendben legyen, másra sem tudok gondolni.
Néha az zavar hogy nincs igazán tünetem, ha meg érzem feszülni a méhem akkor az hogy nehogy valami baj legyen?!
Gondolom pozitív tesztekkel, első hetekben mindenki hasonloan érezheti magát. Ti is így vagytok?
Szívesen beszélgetnék erről, tudom nem fórum de pl. 2013-ban babázókhoz még nem merek csatlakozni amíg nem látok embriót/szívhangot!
Igen, azt hiszem elmondom.
Igaz 4-en vannak (elvaltak, mindenkinek masodik ferj/feleseg) de mind közel allnak hozzam es a bajban is ott lennének.
Meg talan naiv érzés, de nem akarok picit sem arra gondolni, "készülni", lehetőségnek hagyni hogy baj lehet. Próbálok úgy hozzáállni hogy rendben lesz és tényként kezelni hogy ő márpedig erős és jön a családunkba. Arra úgysem lehet felkészülni lelkileg, ha mégsem.
Ma így érzem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!