Más is igy van vele?
Figyelt kérdés
9 hetes terhes vagyok ,már van kislányom. Hiába a harmadik terhességem,nem mondhatnám,hogy egyformák.Mig az első kettőnél semmi tünet nem volt,most szinte főzni is alig birok olyan hányingerem van. A haspuffadásom rettenetes,reggel mikor felkelek szinte lapos a hasam,délutánra pedig ugy nézek ki mint aki az 5.honapba lenne,pedig nem eszek sokat,nem is birnék az állandó hányinger miatt. Amugy nincs gondom a wc-el csak arra lennék kiváncsi,hogy másnak is vannak-e hasonló tapasztalatai.Az öltözködésbe zavaró mert ami reggel jó még az már délután nem,forditva meg leesik róllam a nadrág.Ez normális vagy szedjek valami bogyót?2009. aug. 21. 18:23
1/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat lemaradt az elején a 2-es,vagyis 2 kislányom van már:)
2009. aug. 21. 18:25
2/8 anonim válasza:
Teljesen normális a puffadás, a hormonok okozzák. Én már a 8. hétben kismama nadrágot vettem , mert akkora hasam volt a puffadástól. Bár ezek a nacik még most a 27. hétben is jók rám. Nekem első baba, de nálad már a 3. ami ugye jóval hamarabb látszódik is!
3/8 anonim válasza:
Ne szedj semmit.Nekem is a 3 közül mindegyik más volt.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat,az az igazság,hogy az előző terhességeim során szinte nem is puffadtam,legalábbis ennyire nem,simán hordtam a rendes nadrágaimat 15 hétig,most is 58 kg vagyok,de ugyérzem magam mint ha 70 lennék:) Azt én is hallottam már,hogy a többedik szülő nőnek hamarabb meglátszik,na de ennyire? A lányaimnak roppant tetszik:)
2009. aug. 21. 18:39
5/8 anonim válasza:
Szia!
Én ugyan így voltam az elején, ahogy Te. Nekem is 2 lányom van,már nagyok. A 12. hétig nagyon rosszul voltam, hányinger, hányás, vérnyomásesés, szédülés, szagundorok. A 15. héten ultrahangon kiderült, hogy kisfiút várok, szinte gondoltam, mert a lányokkal semmi bajom nem volt, észre sem vettem, hogy terhes vagyok. Mára már elmúltak ezek a problémák, bár a kávét még gondolatban sem bírom.
Jó babavárást!
22 km
6/8 anonim válasza:
Ugyanezt én is leírhattam volna, rám is passzol minden. Van már két kislányom és én is 9 hetes terhes vagyok, alig bírok enni a hányingertől, estére mégis szépen kigömbölyödik a pocakom, reggel meg tök lapos. Múltkor este mentem bevásárolni, a szalámis pultban gratuláltak, hogy jön a harmadik, milyen szépen látszik már. Ma mentem reggel semmi poci, ugyanaz a csaj volt, kérdezi, hol a hasam? Szóval tényleg durva. Mondjuk én minden nap nem tudok elmenni wc-re se. Jó babavárást neked is és mindenkinek!
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak én vagyok igy vele:) Közbe beszéltem az orvosommal és megkérdeztem tőle mitől van Azt mondta mivel a harmadik terhesség igy már nem annyira feszessek a méh szallagai,jobban és hamarabb nyulnak. Nem is aggodok csak az öltözködésnél kellemetlen még,most már várom,hogy kicsit nöjjön mert akkor legalább reggel is feltudom venni a nagyobb nacit:) Minden kismamának boldog babavárást és könnyü szülést kivánok!!! Tényleg remélem a szülés is könnyebb lesz:)
2009. aug. 22. 16:49
8/8 anonim válasza:
Szia!Talán puffadásnak oka van,nem igazán jó ha ennyire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!