Ketsegbe estem, Tanácsokat kérhetek?
Figyelt kérdés
kb egy oraja 10 percenkent kemenyedik a hasam, es folyamatos mensis gorcsos fajdalman van, huzodik a derekam. eleve 3*4 magmeziumot szedek, pihenesre vagyok itelve( van egy vese kateterem) egyszer mar volt ijen, multheten bementunk ugyeletre mert pont a dokim volt, de haza kuldott hogy nem nyilik a mehszaj pihenjek. A parom ma ejszakas egyedul vagyok itthon. Ti mittennetek? menjek be az ugyeletre? ( a dokim uzsokis doki, de nincs kocsink es taxival nem szivesen mennek be egyedul az uzsokiba mert dkeszin lakunk. igy teruletileg vachoz tartozok. esetleg taxizak be oda az ugyeletre? ) megvagyok ijedve, nem igazan tudom oszeszedni a gondolataim... kerlek irjatok tanacsot!2012. dec. 12. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!