Ketsegbe estem, Tanácsokat kérhetek?
Figyelt kérdés
kb egy oraja 10 percenkent kemenyedik a hasam, es folyamatos mensis gorcsos fajdalman van, huzodik a derekam. eleve 3*4 magmeziumot szedek, pihenesre vagyok itelve( van egy vese kateterem) egyszer mar volt ijen, multheten bementunk ugyeletre mert pont a dokim volt, de haza kuldott hogy nem nyilik a mehszaj pihenjek. A parom ma ejszakas egyedul vagyok itthon. Ti mittennetek? menjek be az ugyeletre? ( a dokim uzsokis doki, de nincs kocsink es taxival nem szivesen mennek be egyedul az uzsokiba mert dkeszin lakunk. igy teruletileg vachoz tartozok. esetleg taxizak be oda az ugyeletre? ) megvagyok ijedve, nem igazan tudom oszeszedni a gondolataim... kerlek irjatok tanacsot!2012. dec. 12. 22:47
1/11 anonim válasza:
Menj be az ügyeletre, onnan már ha baj van úgy is visz a mentő oda ahol szülni szeretnél.
2/11 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem hogy 25+4 hetes vagyok...
2012. dec. 12. 22:51
3/11 anonim válasza:
Első vagyok, ne menj be, hívd ki az ügyeletet!
4/11 anonim válasza:
Eloszor is nyugodj meg mert azzal csak arthatsz.Hanyadik hetben jarsz?Szedj be magneziumot ha tudsz.A legjobb ha magnneB6ot folyekony formaban szerzel mert az ilyen esetekben nagyon gyorsan hat.Hivd fel az ugyeletet,hogy szerintuk mit tegyel!!Figyeld a kemnyedesek es fajasok kozt rovidul e az ido!!
5/11 anonim válasza:
Hívd ki a mentőt azonnal. Remélem még nem késő.
6/11 anonim válasza:
Hívjál mentőt, nyugodj meg, tudom könnyű ezt mondani, de most ez a legfontosabb, ők ott bent a kórházba csodákra képesek, vissza tudják fordítani. Csak kérlek azonnal menj be!!!!
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki irt!:)
itthon vagyunk, minden rendben van! vegul felhivtam a dokimat aki tanacsara parom haza jott a munkabol es bementunk a korhazba. Kiderult hogy a dupla j kateter a vesembe elmozdult es irritalta a meh izmot es ez okozta az osszehuzodasokat! kicsereltek a kateterem, ami amugyis aktualis lett volna a hetekben, ezzel mar kihuzzuk szulesig. Kaptam infuzioba magneziumot, a mehszaj szerencsere zart maradt! ma mar johettunk haza, a kisfiam teljesen jol van, holnap megis lessuk ot 4dn a nagy ijedtsegre!:) nagyon varjuk!
koszonom megegyszer:)
2012. dec. 13. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!