Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A bármelyik napon megszületend...

A bármelyik napon megszületendő babámra mennyire hat a nagyon erős, görcsös migrénroham?

Figyelt kérdés
Mit tehetnék, már próbáltam mosakodni, citromlevet, tejeskávét, gyümölcsöt. Alig látok, annyira fáj, mondhatni 10-es skálán 10-es erősséggel:( Segítsetek:(!

#migrén #migrénroham
2012. dec. 11. 12:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Magától a migréntöl nem lesz baja, de a te erdekedben jobb lenne, ha elmennél orvoshoz, hogy adjon valamit ez ellen.
2012. dec. 11. 12:56
 2/4 anonim ***** válasza:

szegény :( Nem tudom milyen az a migrénroham, csak azt ha fáj a fejem.

Talán ha felhívnád a védőnőt?

2012. dec. 11. 13:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Most már több, mit egy órája tart, de világomat sem tudom, lefeküdtem, de úgy sem jó, aludni sem tudok, én is arra gondoltam, felhívom a védőnőt-első baba-tanácstalan vagyok:(
2012. dec. 11. 13:05
 4/4 anonim ***** válasza:
hívd, második vagyok!
2012. dec. 11. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!