Kismamák! Nektek is vannak erős jóslóitok?
Ma nagyon rákezdtem ...kitudja mi lesz ...:)
38hkm
nekem éjjel voltak elég erős menziszerű görcsölgetéseim..
ma napközben csak 1x-2x, de nem volt vészes.
végülis már bármi lehet :-)
38+1 hkm
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Ezt a kérdést én tettem ki tegnap előtt. Azóta is folyamatosan görcsölök, és elég erősek. Ma 2x hasmenésem is volt. Nem tudom, hogy ebből mi lesz, de akkor izguljunk együtt. Neked pontosan milyenek?
36+2 hkm
Bekeményedik a pocak érzem ,hogy megfeszül a babám is oldalra kimegy a feszitő érzet ,majd bele belenyillal a hátamba is . Mozgásra ez sokszor fokozódik .
Ha nem lenen már három gyermekem biztos lennék benne ,hogy én bizony szülök. Azt tudom ,hogy a valódi fájások időre és egyre erősödve jönnek ,de akár igy is kezdődhetnek .. :)
Nekem első baba, úgyhogy folyamatosan tűkön ülök, hogy mikor kell indulni, és minden jelre rezzenek, hogy ez az? Most 3 órája annyira lent van, hogy nem tudok ülni, és folyamatos vizelési ingerem van,de persze a wc-n nincs semmi.
Amúgy a fájás egy erősebb menszesz szerű görcsre emlékeztet, ilyenkor leszakad a derekam, és összerándulok. a pockom szünet nélkül kemény pár napja. Utolsó voltam
Neked akkor igen csak sanszos ,hogy akár még ma baba lesz . :)
A folyamatos pisilési inger miatt gondolom .Véres akármicsoda nincs a vizeletben ? Arra figyelj oda ,akkor indulás ! Ahány anyuka/baba annyi szülés és nem könnyű sokszor még én is gondban vagyok ,hogy most akkor mi is van .. ?! Előző három gyermekemnél nem voltak ilyen jellegű jóslóim, úgyhogy igy utoljára(nekem ő a kis befejezésem ) is érnek meglepetések . Mondjuk már a legkisebbet sem tegnap szültem igy sokat is felejtethettem ami biztosra megmaradt bennem az az a csoda mikor először találkoztam velük ! :)
Én szerintem nem lenne baj ha váratna magára még a kicsid egy két hetet . Nagyon örülök neki ,hogy nekem még pocakban van és nem indult meg a 35 -ik héten . Akkor szülőszobán voltam mert elsőre jóslóztam és azt hittem ,hogy vesegőrcs . :D Megállapitották az igen erős görcsöket majd várakoztunk . Hál istennek maradt ,mert bár nem kicsi a babám (testvérkéi is mind négy kg környékén születtek ) de nem szerettem volna ha idő elött kibújik. A lányokat túlhordtam egy egy héttel na az sem kellemes mert akkor már tényleg nagyon szeretné az ember ha történne is valami . :) A fiamat a 39 -hétre a karomban tarthattam ,ő is kicsi fiú ! :)
Drukkolok neked ha mégis de szerintem ha marad az is jó a döntés úgyis az övé . :)
Kicsi fiú ?Vagy kicsi lány? Mikorra vagy kiirva ? Mi dec 23 . :)
A jézuska nektek is meghozza :)))
Nem izgulsz maga a szülés miatt ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!