Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Nektek is vannak...

Kismamák! Nektek is vannak erős jóslóitok?

Figyelt kérdés

Ma nagyon rákezdtem ...kitudja mi lesz ...:)

38hkm

2012. dec. 8. 18:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hát remélem már együtt karácsonyozunk... olyan jó lenne. A szüléstől eléggé félek, már minden éjjel azzal álmodom valahogy.
2012. dec. 9. 13:18
 12/18 A kérdező kommentje:
Én is ! Látod tévhit ,hogy a többedik terhesség /szülés már meg sem kottyan , sőt én most jobban izgulok mint valaha . :)
2012. dec. 9. 13:20
 13/18 anonim ***** válasza:
Mert te már tudod, hogy nagyjából mi vár rád :). Én meg azért izgulok, mert fogalmam sincs!!!
2012. dec. 9. 13:22
 14/18 A kérdező kommentje:

Igen valóban igy van ez. Én az első babámnál mondjuk egyáltalán nem izgultam de nagyon kis fiatal voltam ezt ennek tudom be és naivan azt hittem ,hogy olyan mint a filmekben az ember pár kellemetlenebb perc után a karjában tartja a babát mosolyog és kész . :))

Azért nem egészen igy van . De most nagyon pozitivan állok hozzá mert sokat aggódtam már és félelemmel gondoltam az elmúlt időben az eseményre ,ez pedig nem mehet tovább leállitottam kissé magamat és hajrá hamar túl leszünk rajta csak azért is utána pedig annyira de annyira fantasztikusan jó ! :)

2012. dec. 9. 13:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Szia. Hogy vagy? Nekem ma elég erős derékfájdalmaim vannak, folyton nézem az órát, hogy rendszereződik-e: van, hogy azt hiszem, igen, aztán elmúlik és egy óráig semmi. De valami nagyon más mint eddig. Mondjuk nagyon remélem, hogy nem ma, mert a párom két napra elutazott... de olyan, mintha valami nagyon beindult volna. (pedig azon drukkoltam, hogy tegnap szülessen meg, de nem hallgatott rám :))
2012. dec. 13. 16:24
 16/18 A kérdező kommentje:

Szia !

Még egyben vagyunk ,jóslóim a szokásosak .. :)De rettenet fáradtság meg sirós hangulat azután nevetős felváltva van rajtam ,ez egyre rosszabb nagyon jó lenne már a végén lenni valóban . Várom is nagyon a kicsi fiamat és félek is az eseménytől . Hihetetlen furcsa érzések vannak bennem és alig tudom lekötni magam valamivel is ,mert folyton folyvást a nagy esemény van elöttem .

Irj még ma mindenképpen ha tudsz persze ,hogy hogy alakultok :) Nagyon kiváncsi vagyok .

2012. dec. 13. 16:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Én már nem tudom, hogy mi van. ma este 8-9 között szabályos 10 percenként fájt a derekam és keményedett a hasam, folyamatos székelési ingerem van. Azóta megint semmi, pedig már kishíján pakoltam. Mindenesetre szerintem nagyon a végét járjuk. Te is írj, ha van valami. Én már tűkön ülök.
2012. dec. 13. 22:02
 18/18 A kérdező kommentje:

Mizu mizu ?? :DD

Nekem is majd leszakad a derekam ..

2012. dec. 16. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!