Kismamák! Nektek is vannak erős jóslóitok?
Ma nagyon rákezdtem ...kitudja mi lesz ...:)
38hkm
Igen valóban igy van ez. Én az első babámnál mondjuk egyáltalán nem izgultam de nagyon kis fiatal voltam ezt ennek tudom be és naivan azt hittem ,hogy olyan mint a filmekben az ember pár kellemetlenebb perc után a karjában tartja a babát mosolyog és kész . :))
Azért nem egészen igy van . De most nagyon pozitivan állok hozzá mert sokat aggódtam már és félelemmel gondoltam az elmúlt időben az eseményre ,ez pedig nem mehet tovább leállitottam kissé magamat és hajrá hamar túl leszünk rajta csak azért is utána pedig annyira de annyira fantasztikusan jó ! :)
Szia !
Még egyben vagyunk ,jóslóim a szokásosak .. :)De rettenet fáradtság meg sirós hangulat azután nevetős felváltva van rajtam ,ez egyre rosszabb nagyon jó lenne már a végén lenni valóban . Várom is nagyon a kicsi fiamat és félek is az eseménytől . Hihetetlen furcsa érzések vannak bennem és alig tudom lekötni magam valamivel is ,mert folyton folyvást a nagy esemény van elöttem .
Irj még ma mindenképpen ha tudsz persze ,hogy hogy alakultok :) Nagyon kiváncsi vagyok .
Mizu mizu ?? :DD
Nekem is majd leszakad a derekam ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!