Mire utal hogy elég erős megjön érzésem van és feszítő a hasam 29hetes vagyok?
Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 10:37
1/3 anonim válasza:
Sztem keményedést érezhetsz, magnézium és pihenés.
2/3 anonim válasza:
Tegnap nekem is feszült a hasam rendesen, de fájni nem fájt. Az segített, hogy lefeküdtem, de ittam magnéziumot is. Elvileg ha nem múlik el, el kell menni orvoshoz, mert koraszülést okozhat. Ezzel nem akarlak megijeszteni, én is csak olvastam. Esetleg hívd fel a védőnőt, ha nem akarsz egyből dokihoz menni.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem gondolom hogy keményedem mert az más érzés! Inkább az zavar hogy tisztára olyan érzésem van mielőtt meg szokott jönni vagy mikor megvan! Magnéziumot szedek már tényleg leülök pihenni hátha jobb lesz!
2012. dec. 11. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!