Van-e itt rajtam kívül terhességi cukorbeteg kismama, aki paleo diétázik?
Ma voltam a vérvételes leleteimért,amit csak meglehet nézni egy vérvételből,mindent megnéztek vizelettel eggyütt,köztük éhgyomri vércukor,reggeli utáni,tízórai utáni.
Mindenkinek üzenem aki leszól és elítél,hogy TÖKÉLETESEK A LELETEIM!!!!!:-)
Szia!
Én paleozom. Nem vagyok terhes, de jövő hónaptól tervezzük a babát. Érdemben nem tudok hozzászólni a kérdésedhez, úgyhogy bocsánatot kérek.
Mi azért kezdtük el a paleot, mert a páromnak 90%-ban ekcémás volt a bőre. Már egy hónapja csináljuk, nagyon látványosan javul, most már egyáltalán nem szembetűnő. :)
Nem vettünk könyvet, csak internetről szedtük össze az infókat. Éppen ezért nem vagyok meggyőződve arról, hogy tényleg jó e teljesen szigorúan követni terhesség alatt. Szerintem én majd beiktatom azt a minimum szénhidrát adagot az étrendbe. Ha tényleg az kell a babának, miért ne tudnám megcsinálni 9 hónapon keresztül?
Gondoltam írok, hátha érdekel egy paleos véleménye.....
Aki normális volt és inteligens,azoknak köszönöm utoljára!!!!
Én itt befejeztem.Nem vagyok hajlandó vitába szálni senkivel,meg őszintén szólva magasról lesza...om aki csak provokatív hülye megjegyzéseket tesz,nem vagyok rá kiváncsi!
Én is terhességi cukorbeteg vagyok. A középső gyerekemmel is az voltam, és akkor terhességi cukorbeteg diétát tartottam, egyébként jó hatásfokkal. Amikor most kiderült, hogy a harmadikkal is terhességi cukros vagyok, a nőgyógyászom azt javasolta (Budapest egyetlen bababarát kórházának egyik legnépszerűbb orvosa), próbáljam ki a paleo diétát.
Csak most kezdtem, saját tapasztalatom nem sok van, de rengeteg sikertörténetet olvastam, többek között cukorbetegek gyógyulásáról. A családban többen is csinálják, nagyon jó eredményekkel.
Kérdező, mostanra biztosan vannak saját tapasztalataid, szívesen olvasnám, ha írnál róluk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!