15. hét,1-es típusú cukorbeteg kismama 7 kérdés?
Sziasztok, lenne néhány kérdésem, előre is köszönöm a válaszokat.15. hétben vagyok,1-es típusú cukorbeteg kismama.
1. A baba vércukorszintje megegyezik az édesanyáéval? Vagy csak érzékeli valamilyen szinten az esetleges ingadozásokat? (Szerencsére amúgy jók a vércukor értékeim, néha azonban előfordul hogy leesik 2-3-ra, vagy felugrik 8-9-re, ilyenkor nagyon aggódom)
2. Mindig is jól ápoltak voltak a fogaim, túl vagyok egy fogászati átvizsgáláson is, minden rendben van. Mégis szinte egész nap rágózom, mert kellemetlen a szájszagom. Ez mitől lehet?
3. Néhány hete a mellbimbóm nagyon száraz lett és folyamatosan viszket. Este alaposan bekenem testápolóval, reggelre már száraz. Ez mitől lehet? 4. Szinte egész nap teát iszom, szeretem beízesíteni. Árt-e a babának, ha naponta átlag 10 szem édesítőt használok?
5. Az elején nem ajánlották a forró fürdőt a vetélés kockázata miatt, most már lehet áztatni magam egy jó nagy kád vízben rendszeresen?
6. Nagyon hiányzik a mozgás, kerékpározás, tollasozás nem árt a babának?
7. Mennyire tudják kiszűrni a különböző vizsgálatokon a rendellenességeket? Elsősorban a szellemire gondolok, mert a testi látszik az ultrahangon. Visszatérő rémálom, hogy szellemileg sérült lesz a gyermekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!