Írországi kismamik! Ti mikor kaptatok kórházi listát?
Szia! Én is irországban élek, ha érdekel nekem megvan a lista. de még nem voltam szülni, csak 7hetes vagyok!
Merre laksz?
Szia. Gratulálok a babához. Orvoshoz mikor mész?
Én Corkban lakom, amúgy, és ha lenne kedved leírnád miket kell bevinnem? Kezdtem már összepakolni az alapokkal, de félek kihagyok valamit, főleg ami a szüléshez kell!!
Köszönöm szépen.
Szia!
Én Dublinban vagyok,már 6 hónapos a fiam.Nekünk az elején adtak listát,de sajna már nincs meg.Amire biztosan emlékszek a ruhákon kivűl az a Vaselin és vattapamacsok tisztába tevéshez.Ha esetleg van kérdésed nyugodtan irj.
Gratulálok mind a kettőtöknek:)
Sziasztok!
Ugyan nem temaba vag, de hatha valaki meg olvassa ezt a topikot. Szoval en Londonban elo kismama vagyok es keresek egy irorszagi kismamit, aki hasznat tudna venni 50-60 euronyi huggies kuponnak. Olyanok vannak, mint €2 off huggies newborn nappy, €2 off huggies little swimmers, €1 off huggies pure wipes, €1 off kleenex. Csak Irorszagban ervenyesek, minden nagyobb boltban (pl TESCO, ASDA) be lehet oket valtani!
A huggies pelenkak hamarosan megszunnek, ezert valaki olyannak adnam, aki a kozeljovoben fel tudja hasznalni. Penzt nem kerek erte, szivesen elkuldom barhova.
Az emailem: farkasbobe@hotmail.com de ide is irhattok!
Koszonom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!