Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Írországi kismamik! Ti mikor...

Írországi kismamik! Ti mikor kaptatok kórházi listát?

Figyelt kérdés
34 hetes vagyok, de még nem kaptam.
2012. dec. 10. 17:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én is irországban élek, ha érdekel nekem megvan a lista. de még nem voltam szülni, csak 7hetes vagyok!

Merre laksz?

2012. dec. 10. 23:57
 2/6 A kérdező kommentje:

Szia. Gratulálok a babához. Orvoshoz mikor mész?

Én Corkban lakom, amúgy, és ha lenne kedved leírnád miket kell bevinnem? Kezdtem már összepakolni az alapokkal, de félek kihagyok valamit, főleg ami a szüléshez kell!!

Köszönöm szépen.

2012. dec. 11. 10:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én Dublinban vagyok,már 6 hónapos a fiam.Nekünk az elején adtak listát,de sajna már nincs meg.Amire biztosan emlékszek a ruhákon kivűl az a Vaselin és vattapamacsok tisztába tevéshez.Ha esetleg van kérdésed nyugodtan irj.

Gratulálok mind a kettőtöknek:)

2012. dec. 11. 12:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Még eszembe jutott ha szoptatsz akkor még bimbóvédő krém és mellbetét.A vérzéshez is betét kell,méghozzá elég vastag.
2012. dec. 11. 12:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! Vajon minek kell a Vazelin? Érdekes
2012. dec. 12. 11:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ugyan nem temaba vag, de hatha valaki meg olvassa ezt a topikot. Szoval en Londonban elo kismama vagyok es keresek egy irorszagi kismamit, aki hasznat tudna venni 50-60 euronyi huggies kuponnak. Olyanok vannak, mint €2 off huggies newborn nappy, €2 off huggies little swimmers, €1 off huggies pure wipes, €1 off kleenex. Csak Irorszagban ervenyesek, minden nagyobb boltban (pl TESCO, ASDA) be lehet oket valtani!

A huggies pelenkak hamarosan megszunnek, ezert valaki olyannak adnam, aki a kozeljovoben fel tudja hasznalni. Penzt nem kerek erte, szivesen elkuldom barhova.

Az emailem: farkasbobe@hotmail.com de ide is irhattok!

Koszonom!

2013. jan. 10. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!