Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Január közepén szülő kismamik,...

Január közepén szülő kismamik, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Van valaki aki a miskolci Erzsébetbe szül éppen január közepén ??
2012. dec. 9. 11:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én ugyan február elejére vagyok kiírva, de a császárom január 22-e körül lesz. Kedden töltöm a 32. hetet. Már van 2 kisfiam és elvileg a legkisebb is kukacos :) Egyre nehezebb a pocakom, főleg a fekvés nem esik jól. Elég sokat jóslózók. Remélem azért minimum karácsonyig kihúzzuk, mert már meg van rövidülve a méhnyakam. Én Pesten fogok szülni.
2012. dec. 9. 13:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Én január 15-re vagyok kiírva.És már elég rosszul birom.

Mindenem fáj,éjszaka nem tudok aludni,a héten kezdődtek a jóslóim is,amik elég kellemetlenek.Hamar kifáradok,nem nagyon megyek már semmerre.Leginkább a párom intéz mindent.

Első babánk és nagyon várjuk már,

hogy előbujjon a kishölgy :)

Te hogy vagy kedves kérdező?Lány vagy fiú érkezik?Hanyadik baba?

2012. dec. 9. 13:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Én január 13ra vagyok kiírva.én is nehezen bírom már

.állandó derékfájás,alig alszom valamit nehézkes.nekem a 3.babám lesz kislány.már van 2 kisfiú.remélem h még 2-3 hét és meglesz a baba mert már szenvedés.de én is jóslózok már napok óta a 37.hetet várjuk meg és már jöhet is nem bánom :)

2012. dec. 9. 14:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Jan. 6. vagyok kiírva, elég jól alszom, 2-3 rossz éjszaka után mindig vagy jobb. Van olyan nap amikor szinte semmi bajom, van olyan amikor leszakad a derekam, görcsöl a lábam, kemény a hasam és 5* akkorának érzem mint valójában. Nagyon várom h. mikor szülünk, de még jóslófájást sem fedztem fel, gondolom még nem volt, nem is igazán tudom h. az milyen. Azt hiszem a reményeim az előbb szülésre kezdenek elszállni, mert semmi jel sincs.
2012. dec. 9. 15:58
 5/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :(

Mivel megkérdeztétek elmondom én hogyan is vagyok.

Tehát jan 15 re vagyok kiirva,24 héttől a vérnyomásom miatt napi 3x2 dopegytet és 3x1 cordaflexet szedek.Nagyon-nagyon bizom abban hogy kihuzza januárig és nem kell befeküdnöm ez miatt.A bokám elég szépen dagad igy már délutánra ,d ha felpockolom valamivel jobb.Én nem birok állandóan feküdni és nézni a tvt.jövös menős voltam mindig is és ezért ez van.Az ujjaim is olyanok hogy hujjjuujjj,de hála fehérje nincs a vizeletemben.

A kislányunkat mindenki karácsonyra várja mivel akkor van a szülinapom 24.-én és ezért mindenki ezt mondja nem huzod te januárig.Első babások vagyunk,és azt hiszem elég jól birom.Alvás azt hiszem elég jól megy,2 wc-el az éjszakában :) Hajnalba föl vagyok a párommal együtt kb 1 órát,mert nem tudok vissza aludni és igy abban az időben még megy a tv nézés :)

Az alvási vagyis a pihenési pozició megy az agyamra ,sehogy nem jó,se oldalt se hanyat sehogysem .

További szép napot a válaszoloknak és

Nagyon Boldog Babavárást :)

2012. dec. 10. 15:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Az első mondatom smilyja ez :) bocsánat elirtam :)
2012. dec. 10. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!