Január közepén szülő kismamik, hogy vagytok?
Én január 15-re vagyok kiírva.És már elég rosszul birom.
Mindenem fáj,éjszaka nem tudok aludni,a héten kezdődtek a jóslóim is,amik elég kellemetlenek.Hamar kifáradok,nem nagyon megyek már semmerre.Leginkább a párom intéz mindent.
Első babánk és nagyon várjuk már,
hogy előbujjon a kishölgy :)
Te hogy vagy kedves kérdező?Lány vagy fiú érkezik?Hanyadik baba?
Én január 13ra vagyok kiírva.én is nehezen bírom már
.állandó derékfájás,alig alszom valamit nehézkes.nekem a 3.babám lesz kislány.már van 2 kisfiú.remélem h még 2-3 hét és meglesz a baba mert már szenvedés.de én is jóslózok már napok óta a 37.hetet várjuk meg és már jöhet is nem bánom :)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :(
Mivel megkérdeztétek elmondom én hogyan is vagyok.
Tehát jan 15 re vagyok kiirva,24 héttől a vérnyomásom miatt napi 3x2 dopegytet és 3x1 cordaflexet szedek.Nagyon-nagyon bizom abban hogy kihuzza januárig és nem kell befeküdnöm ez miatt.A bokám elég szépen dagad igy már délutánra ,d ha felpockolom valamivel jobb.Én nem birok állandóan feküdni és nézni a tvt.jövös menős voltam mindig is és ezért ez van.Az ujjaim is olyanok hogy hujjjuujjj,de hála fehérje nincs a vizeletemben.
A kislányunkat mindenki karácsonyra várja mivel akkor van a szülinapom 24.-én és ezért mindenki ezt mondja nem huzod te januárig.Első babások vagyunk,és azt hiszem elég jól birom.Alvás azt hiszem elég jól megy,2 wc-el az éjszakában :) Hajnalba föl vagyok a párommal együtt kb 1 órát,mert nem tudok vissza aludni és igy abban az időben még megy a tv nézés :)
Az alvási vagyis a pihenési pozició megy az agyamra ,sehogy nem jó,se oldalt se hanyat sehogysem .
További szép napot a válaszoloknak és
Nagyon Boldog Babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!