Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2012-ben a Bajcsy kórházban...

2012-ben a Bajcsy kórházban szülő kismamik: Milyen volt az "ellátás"?

Figyelt kérdés
Volt fogadott orvos és-vagy szülésznő, vagy ügyeletesnél szültetek, vagy fogtok szülni? Milyen a nem fizetős kórterem?
2012. máj. 8. 20:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

2008-ban ott született a lányom,volt fogadott dokim,szülésznőm.Most júniusban megint ott fogok,de most nem fogadttam senkit.Én pont a 3 ágyasba kerültem,mert rengeteg szülés volt akkor.Ki lehetett bírni azt a 3

napot.Ha valakihez jött hozzánk valaki,akkor kimentünk a folyosóra,hogy ne zavarjuk a többieket.Ezt a linket olvasd el,nagyon jól leírja,hogy mi,hogy van a Bajcsyban.

[link]

Mikor fogsz szülni?Neked van dokid?

35+1 hkm

2012. máj. 9. 05:45
 2/9 A kérdező kommentje:
Én szinte az összes orvosnál voltam már, aki a kerületi sztkban is dolgozik a Bajcsyból. Közülük aki az elmúlt 1 évben mondhatni kedves és türelmes volt, az csak kettő, a Varga-Horgosi és a Fábián. Pedig úgy olvastam, hogy a többiek is normálisak. Lehet, csak én fogtam ki a rossz napokat, de igy már nem érzem azt, hogy teljes biztonsággal mernék fogadott orvos nélkül szülni. Viszont 70-80E-t mi nem zsebből huznánk elő. Persze megoldanánkk, csak ha belegondolo, akkor abbol mennyi mindent lehetne venni a babának, viszont rettegni sem akarok, hogy normálisan ellátnak e stb.
2012. máj. 9. 06:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Ja decemberr elejére vagyok kiirva. A 3 ágyasban amiben voltál az a sima nem fizetős kórterem?Azt hittem nagyobb létszámúak vannak mint pl 7-8 ágyas.
2012. máj. 9. 06:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem volt fizetős a 3 ágyas.Ez a maximum létszámú szoba.A Fábián kedves doki,a Varga-Horgosit csak látásból ismerem. Most én is mindegyikhez járok,éppen aki rendel amikor megyek.Viszont aki a fogadott dokim volt,nem kedvelem,csalódás volt számomra.Volt egy lány a szobában akinek nem volt fogadott dokija,nagyon kedvesek voltak vele,gátvédelemmel szült stb.
2012. máj. 9. 06:38
 5/9 A kérdező kommentje:
Végigolvastam a blogot amit belinkeltél. Egy-két dolog nem úgy van ahogy leirja, de nagyjából minden egyezik. Ő irja, hoy van "soklétszámos" kórterem, valamit hogy a VIP szobák nem a szülőosztályon vannak. Én voltam pár napja megnézni, és de igen, összesen 4 fizetős szoba van 2 2 ágyas, és 2 1 ágyas. És fizetős internet terminált sem láttam.
2012. máj. 9. 06:41
 6/9 anonim ***** válasza:
a szobák fizetős szobák valóban nem külön vannak,hanem a a többi szobával szemben.Internet akkor sem volt,azt gondoltam azóta újjítottak,de szerintem ez amugy sem szükséges,mert nincs rá idő. :)
2012. máj. 9. 06:48
 7/9 A kérdező kommentje:
Te akkor nem fizetős kórteremben voltál, ami 3 fős volt? Vagy rosszul értettem. A lényeg, hogy én örülnék, ha nem "bedobnának" majd egy 7-8-10 fős kórterembe, de a sima 1 ágyas sem lenne jó, első baba lesz, igy azért nem bánom ha egy másik anyuka is van ott. :)
2012. máj. 9. 07:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Most látom,hogy az utolsó válaszom jól össszekuszáltam. :) Nem volt fizetős a 3 ágyas.
2012. máj. 9. 07:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Oké. :) Legközelebb pontosan megkérdezem a szülésznőktől. :)
2012. máj. 10. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!