Irorszagi kismamik!? Tudnatok segiteni?
Mikor kell eloszor elmenn GP-hez?
Es tenyleg csak 12 hetesen csinalnak eloszor uh-t?
Ugyan Angliában kezdtem a terhességet, de ugyanaz. Amint kiderül, hohy terhes vagy elmész a GPhez. Ő kitölt egy-két papírt, aki elirányít a midwife-hoz. Ő kitölt még egy csomó papírt + vérvétel és kérdések hada.
Nőgyógyászati vizsgálat nincs. Uh 12 hetesen van, vérvétellel. Elég ramaty a kinti ellátás, ha aggódós vagy és futja, keress magán rendelőt. Én találtam egy magán UHt, vérvételt is csináltak, sokszor láthattam a babát, mindig adtak videot, képeket. Megnyugtató volt. Ł150 volt egy első trimeszteres pakk.
Szia én Irországban élek,és mindenorás kismama vagyok.
Ha van pozitiv teszted akkor már mehetsz GP-hez.Ö is csinál egy tesztet majd kitölti a papirokat amit elküld az illetékes korházba,majd onnan kapsz egy levelet hogy mikor kell menned az elsö Uh-ra,ami 12hetesen van csak.
De tényleg csinálnak legyel medical centerek Uh-t,ha fizetsz.
Én teljesen megvagyok elégedve,igaz a fö vizsgálatokat én megcsináltattam otthon is.
Boldog baba várást neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!